|
Příspěvky uživatele - 216.85
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Elektrická sekačka, 9.2.2014 Přesně tak a naprosto souhlasím s tímto názorem. Taky jsem dříve takhle neuvažovala, ale po několikátém zjištění reklamacích), že "značkové" stroje jsou sice značkové a podle toho i cenově ohodnocené, ale nesmí se s nimi makat... pak vydrží!
Zuzana |  | Elektrická sekačka, 8.2.2014 Já jsem tím nemyslela Vás, ale sebe :-) Vaši reakci jsem ale přesně očekávala :-)))
Zuzana |  |
|  | Elektrická sekačka, 8.2.2014 Ano jistě... vím, že byla řeč o el. sekačce. Mně jen krapet zvedla ze židle Vaše kategorická reakce na Al-Ko. Samozřejmě každý má právo na vlastní názor a rozumný člověk svůj názor nikomu nenutí...
Zuzana |  | Elektrická sekačka, 8.2.2014 Proč Al-Ko nebrat???
Já mám Al-Ko motorovou sekačku už 13 (slovy třináct!) let, funguje stále perfektně a jsem s ní naprosto spokojená... a seká..."nežvejká"!
Zuzana |  |
|
|
|