|
Příspěvky uživatele - 160.184
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jabloně a jiné do vysokých poloh, 6.2.2014 Neudielam nikomu kniežacie rady. Čo si z môjho názoru vytiahnete, záleží iba na Vás. Ako vidím, vždy iba to horšie. Môžem Vás ubezpečiť, že aj v našom meste a v priľahlých dedinách sa nájdu orechy pred domom. Zatiaľ som nepočul, že by sa niekomu... celý příspěvek > |  | Svätojurské vinohrady, 6.2.2014 Dornfelder je moja obľúbená sorta. Bohužiaľ bola vyšľachtená v čase, kedy vrcholil "hon na čarodejnice" v oblasti šľachtenia moderných intešpecifických hybridov. Takže Dornfelder sa musí striekať. Inak by som si ho vysadil viac. Mám iba 3 korene.... celý příspěvek > |  |
|  | Jabloně a jiné do vysokých poloh, 6.2.2014 Réva dozrieva aj na Vysočine- viď množstvo príspevkov od pestovateľov z Jihlavska a okolí. Hranica pestovania tejto teplomilnej plodiny sa posúva u nás až do Tatier. |  | Efektivnost ochrany proti hryzcům, 6.2.2014 Nielen naši štvornohí kamaráti, ale ani my ľudia nie sme všetci rovnakí. Fórum je toho nádherným príkladom. Súhlasím s p.Lídou. Najlepšie na "deratizáciu" sú mačky, kocúri sú horší a najleniveší sú kastráti. Zhodli sme sa na tom aj s kolegami... celý příspěvek > |  | Jabloně a jiné do vysokých poloh, 6.2.2014 Vašej argumentácii nerozumiem, ale chápem, že ak máte veľkú záhradu za domom, nebudete sadiť orech pred dom. Zvyčajne sa orechy vysádzali do dvora, na koniec záhrady, pri stodole apod. V mojom prípade som na malej záhradke spojil príjemné s... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|