Příspěvky uživatele - 115.139

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jabloně a jiné do vysokých poloh, 5.2.2014
Mockrát děkuji za cenné rady. Ořešák Mars bude v koutě zahrady cca 7m od dalších stromků. Chtěla jsem stromky pěstovat jako zákrsky, někde uvádějí, že na podnoži MM106 to je možné, většinou ji uvádějí jako polokmen. Takže na této podnoži bych volila... celý příspěvek >
Pane Vinšálku, mnohokrát děkuji za rady. Podnože M27 používat nebudu. Rozelu vyzkouším. V reakci na další příspěvek uvedu co nového jsem na základě rad Vašich a pana Vysloužila vymyslela.
Chystám se na výsadbu ovocných stromů v poloze cca 600 mnm, na neúrodné půdě. Jsem úplný začátečník a vybrala jsem následující odrůdy: jabloně -Selena (podnož M7), Ametyst (M27), hrušně- Carola (kdoule), Alfa (kdoule), švestka - Valjevka (WAKO),... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika