Příspěvky uživatele - 220.186

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Čtvrtá hrušeň - doporučte odrůdu, 20.2.2014
doba roubování se blíží a stále nemám rozhodnuto kde a jaké rouby sehnat. Vyhlídnutou Jakoubku mi skáceli a dřív než jsem stačil přijet pro rouby, tak to roští prohnali drtičem.
Žluté třešně, 20.2.2014
přítel ornitolog to zkoušel, má ji dodnes. Ano, je pravda že žluté plody na stromě vydrží až do srpna a noprosto nepovšimnuté ptactvem (i vrtulí) shnijí. Druhá věc je, že ani kluky ze sousedství neláká a manželka mu nadává, že chuťove to není nic... celý příspěvek >
Drtič větví Vares Shark, 20.2.2014 Obsahuje fotku
V návodu máte napsanou tu pevnost jako 10.9 ale může být i větší. Na hlavičce šroubu máte písmenné označení výrobce a pevnostní třídu. Pokud je tam místo pevnosti A, jedná se o nerez.
Drtič větví Vares Shark, 19.2.2014
Jste první, od koho jsem slyšel, že by měl šroubky na plochý šroubovák. Vždy jsem se setkával s imbusem a jednou s torx30. Samotný šroubky stojí u nás ve speciálce 1,20Kč a protože se zaokrouhluje dolů, tak je mívám "pokoruněkus". Asi to neřešili a... celý příspěvek >
Vari - tlačený vozík, 19.2.2014
JJ jak by to fungovalo v provedení dvou řiditelných pávů so dovedu představit, ale najít si obrázky od Kor 220 pro Dakr je asi nejvýstižnější. Při samodomo pak je možné snížit těžiště, které je u Kor 220 výše kvůli instalaci sklápěcí korby.
Vari rotavator s vlastní převodovkou a motor Honda, 19.2.2014
To ne, rychlost prořezu noži je někdy spíše na škodu, zpracování bude možná i kvalitnější. Jde spíše o to, že pohyb vpřed je zajištěn právě geometrií prořezu, počtem otáček a nastavením ostruhy. Při stejné kvalitě zpracování Vám to jen bude trvat... celý příspěvek >
Vari - tlačený vozík, 19.2.2014
Tak to by spíše bylo lepší mít tlačenou řiditelnou nápravu. Je otázka, co by bylo jednodušší, jestli řízení v kloubu nebo nucené otáčení poloos nebo páva.
Prosím o radu jak zastříhnout angrešt a rybíz, 18.2.2014 Obsahuje fotku
na černý nemusíte sáhnout, zato červený bude chtít radikálně zmladit. U červeného ostříhejte kosterní větve v místech, kde se začínají z vodorovné sklápět do převisu na první nejbližší rozvětvení směrem ke kmínku, aby jako koncová zůstala... celý příspěvek >
Drtič větví Vares Shark, 18.2.2014
nemáte fotku "vitřku", tedy nožové hlavy a případně předlohy? Ideální by byla rozkreska nebo adresa, kde ji je možné zkouknout.
Vari rotavator s vlastní převodovkou a motor Honda, 18.2.2014
No na tom stroji se samostatnou převodovkou oceňuji, že má nízko těžiště, což při nastavení nejužšího záběru (co používám jako tažný stro při nahrnování brambor) je stabilnější než vysoká DSK317 či dokonce Global. Většinou je to i z druhé ruky v... celý příspěvek >
Vari rotavator s vlastní převodovkou a motor Honda, 18.2.2014
Jikov má otáčky vyšší, ale ten převod do pomala u KUK nevadí, motor se tolik nedusí a ve finále je pracovní rychlost stejná (0,7-1,0 m/s). Nože z rotavátoru vám budou pasovat i na všechny převodovky (DSK317 a T20) mimo nového systému Global. Takže... celý příspěvek >
Olej Stihl HP ultra, 17.2.2014
Moje zkušenosti s Vervou jsou takové, že její aditiva štěpí přidaný olej a tudíž do dvoutaktu Verva nepatří.
Drtič větví Vares Shark, 17.2.2014
Pravda, ty nohy "nejvyšší stabilita za nejnižší cenu" by mohli za ty roky vyřešit jinak. Zejména, protože jsou demontovatelné, mohli dát nabídku různých alternativních podvozků, ať si zákazník vybere podle finančních možností.
Trvanlivost paliva, 16.2.2014
Míchání lihu do benzínu nezpůsobí odpaření vody ze směsi, ale voda se naváže na líh a spolu s ním z nádrže odejde stejnoměrně dispergovaná přes karburátor a motor... Proto je potřeba líh dávat do zvodovatělého benzínu až těsně před spotřebou. Pokud... celý příspěvek >
Drtič větví Vares Shark, 16.2.2014
Romane, začal jste psát v době, kdy jsem delší reakci neměl ještě uloženou. Ad testy, někdy jsou podmínky postaveny na hlavu, je potřeba aby si člověk přečetl postup, jak bylo testováno a pak si případně upravil váhy jednotlivých kritérií. Mám li... celý příspěvek >
Další diskuze:  2122232425>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika