Příspěvky uživatele - 115.106

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jakou pilu do +- 8000, 20.4.2013
Když si přečtete recenze na toho japonce vidíte, že ten dotyčný pilu kupoval za jiný peníze než je teď, nejde ani o to, že by pila nevydržela nebo měla poruchu i když i to se může stát, budete potřebovat např. nový filtr, řetězku a to může být... celý příspěvek >
Do akého priemeru odporúčate Dolmar 420 SC, 8.3.2013
Pila má obsah 42,4ccm tzn. že je určená pro pořez kmenů do max. průměru 42,4cm.
Husqvarna 560, 21.2.2013
Proběhlo školení kde se probíraly závady 560tek, veškeré problémy jsou teď objasněny a vysvětleny, takže kdo má nějaký problém a neví si rady, tak pokud budu vědět, poradím. S těma otáčkama je to Hupino špatné 13300 je málo, chtělo by to napíchnout... celý příspěvek >
OM 962 - proč je kolem tolik polopravd?, 20.2.2013
Když kouknu na pařez, můžete si gratulovat, že to nespadlo na vás. Směrovej zářez, nedořez i finální řez by jste měl vypilovat.
Solo v Mountfielde, 7.2.2013
Návod k obsluze
Olej, 4.2.2013
instruktážní video - u pily si dekarbonizací můžete rozhodit tlaky, takže pokud máte starou pilu, rozhodně bych při tomto úkonu vyměnit i pístní kroužky.
Olej, 4.2.2013
Do veškeré zahradní techniky 2T lijte olej 2T ať už od Stihl, Husqvarny nebo jiného výrobce, který ale nevyrábí oleje přímo na vysokotáčkové stroje jako motorové pily a tak bych se na specifikace úplně nespoléhal, přeci jen nějaká motokára je... celý příspěvek >
Solo v Mountfielde, 27.1.2013
Tak jsem byl dneska v MF a okukoval tam pily a ty nové 651C a 656C jsou jiné než klasické, mají vzadu jiný čudlík, tak jsem pro jistotu koupil modely bez toho C a sice 643ip a 681 a musím říct, že mě to nadchlo. 643 za ty peníze šikovná pilka a 681... celý příspěvek >
Husqvarna 257, 19.11.2012
Trojková řada koupit nejde, nikdo vám ji nedodá, pokud ji některý obchod má jako ležák na skladě budiž, ale oficiální cestou od výrobce už ji neseženete. Běžte s poptat na prodejnu, prostě je konec a šmitec. Druhá část se netýkala vaší osoby a... celý příspěvek >
Teraz se za dobrú cenu 357XP, 359 a 353 koupit nedají, protože už se nevyrábí a neprodávají. Nahrazeny jsou modely 560XP, 555 a 545. Traktorista z horní dolní pro mě není směrodatné měřítko kvality obzvlášť, když sám používá husku a vy jako vlastník... celý příspěvek >
Husqvarnu 555.
Osah motoru 56,5ccm, váha 5,6Kg 2,7KW stará konstrukce, velké vibrace, spotřeba a s tím spojená kouřivost, neexistující náhradní díly a díky malé rozšířenosti ji neuvidíte ani po bazarech, není to dobrej kup pokud za ni dáte víc jak 1000Kč.
Drtič holzinger, 9.9.2012
Tak děkuji, že máte starost o moje topení, ale já bych přecijen raději odpověď na to, jestli to podrtí ty věci co jsem zmiňoval, větve samozřejmě budu drtit taky, potřebuji to namixovat ať to pěkně hoří s těma krabicema atd.  petky moc čudí a... celý příspěvek >
Drtič holzinger, 6.9.2012 Obsahuje fotku
Dobrý den, chtěl bych si za 14 000Kč pořídit drtič od této firmy a chtěl bych se zeptat na zkušenosti jestli ho někdo vlastníte. Pak mě taky zajímá, jestli se tím dají drtit petflašky a kartonové krabice, lyže, dřevěné lampy, základní desky s PC,... celý příspěvek >
Zkušenosti z řetězovou pilou na akumulátory, 6.9.2012
Aku vrtačky se taky ujali a nedokážu si představit montáž sádrokartonu bez této pomůcky. Na novostavbě kde není přivedená elektrika a vy tam někde v podkroví budete zařezávat např. střešní okno s benzínovkou ve smradu, pochopíte a ještě rád si... celý příspěvek >
Další diskuze:  678910  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika