|
Příspěvky uživatele - 115.106
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jakou pilu do +- 8000, 20.4.2013 Když si přečtete recenze na toho japonce vidíte, že ten dotyčný pilu kupoval za jiný peníze než je teď, nejde ani o to, že by pila nevydržela nebo měla poruchu i když i to se může stát, budete potřebovat např. nový filtr, řetězku a to může být... celý příspěvek > |  | Do akého priemeru odporúčate Dolmar 420 SC, 8.3.2013 Pila má obsah 42,4ccm tzn. že je určená pro pořez kmenů do max. průměru 42,4cm. |  |
|  | Husqvarna 560, 21.2.2013 Proběhlo školení kde se probíraly závady 560tek, veškeré problémy jsou teď objasněny a vysvětleny, takže kdo má nějaký problém a neví si rady, tak pokud budu vědět, poradím. S těma otáčkama je to Hupino špatné 13300 je málo, chtělo by to napíchnout... celý příspěvek > |  | OM 962 - proč je kolem tolik polopravd?, 20.2.2013 Když kouknu na pařez, můžete si gratulovat, že to nespadlo na vás. Směrovej zářez, nedořez i finální řez by jste měl vypilovat. |  | Solo v Mountfielde, 7.2.2013 Návod k obsluze
|  | Olej, 4.2.2013 instruktážní video - u pily si dekarbonizací můžete rozhodit tlaky, takže pokud máte starou pilu, rozhodně bych při tomto úkonu vyměnit i pístní kroužky.
|  | Olej, 4.2.2013 Do veškeré zahradní techniky 2T lijte olej 2T ať už od Stihl, Husqvarny nebo jiného výrobce, který ale nevyrábí oleje přímo na vysokotáčkové stroje jako motorové pily a tak bych se na specifikace úplně nespoléhal, přeci jen nějaká motokára je... celý příspěvek > |  | Solo v Mountfielde, 27.1.2013 Tak jsem byl dneska v MF a okukoval tam pily a ty nové 651C a 656C jsou jiné než klasické, mají vzadu jiný čudlík, tak jsem pro jistotu koupil modely bez toho C a sice 643ip a 681 a musím říct, že mě to nadchlo. 643 za ty peníze šikovná pilka a 681... celý příspěvek > |  | Husqvarna 257, 19.11.2012 Trojková řada koupit nejde, nikdo vám ji nedodá, pokud ji některý obchod má jako ležák na skladě budiž, ale oficiální cestou od výrobce už ji neseženete. Běžte s poptat na prodejnu, prostě je konec a šmitec.
Druhá část se netýkala vaší osoby a... celý příspěvek > |  | Husqvarna 257, 19.11.2012 Teraz se za dobrú cenu 357XP, 359 a 353 koupit nedají, protože už se nevyrábí a neprodávají. Nahrazeny jsou modely 560XP, 555 a 545. Traktorista z horní dolní pro mě není směrodatné měřítko kvality obzvlášť, když sám používá husku a vy jako vlastník... celý příspěvek > |  |
|  | Husqvarna 257, 19.11.2012 Husqvarnu 555. |  | Husqvarna 257, 19.11.2012 Osah motoru 56,5ccm, váha 5,6Kg 2,7KW stará konstrukce, velké vibrace, spotřeba a s tím spojená kouřivost, neexistující náhradní díly a díky malé rozšířenosti ji neuvidíte ani po bazarech, není to dobrej kup pokud za ni dáte víc jak 1000Kč. |  | Drtič holzinger, 9.9.2012 Tak děkuji, že máte starost o moje topení, ale já bych přecijen raději odpověď na to, jestli to podrtí ty věci co jsem zmiňoval, větve samozřejmě budu drtit taky, potřebuji to namixovat ať to pěkně hoří s těma krabicema atd. petky moc čudí a... celý příspěvek > |  | Drtič holzinger, 6.9.2012  Dobrý den, chtěl bych si za 14 000Kč pořídit drtič od této firmy a chtěl bych se zeptat na zkušenosti jestli ho někdo vlastníte. Pak mě taky zajímá, jestli se tím dají drtit petflašky a kartonové krabice, lyže, dřevěné lampy, základní desky s PC,... celý příspěvek > |  | Zkušenosti z řetězovou pilou na akumulátory, 6.9.2012 Aku vrtačky se taky ujali a nedokážu si představit montáž sádrokartonu bez této pomůcky. Na novostavbě kde není přivedená elektrika a vy tam někde v podkroví budete zařezávat např. střešní okno s benzínovkou ve smradu, pochopíte a ještě rád si... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|