|
Velmi rané brambory, 2.2.2015 Doporučuji Impaly. |
 |
Rajčata pro sezónu 2015, 16.12.2014 Za kvalitu se platí.Tak to dneska chodí.Já na ten cristal nedám dopustit.Kolega je má ve skleníku a ještě je sklízí. |
 |
|
 |
Rajčata pro sezónu 2015, 16.12.2014 Cristal je hybridní rajče fi Clause.Má vynikající chuť a na tržnici v Jičíně se po něm jen zapráší.Semena dodá např fi Bohemiaseed.Nabídku najdete na internetu.Bylo ještě lepší rajče a to Megana.Bohužel už zmizelo z trhu. |
 |
Podzimní pěstování okurek, 15.12.2014 Máte prosím někdo zkušenost s tímto tematem.Jde mi o pěstování okurek ve foliovníku po okurkách, které již odrodily.Připadá v úvahu začátek srpna. |
 |
Rajčata pro sezónu 2015, 15.12.2014 Tak já pěstuji ve foliovníku francouzský Cristal a venku Start F1. |
 |
Ledový salát, 3.8.2014 Ledový salát Miniko mi vždy po dešti začne hnít.Je nutné ho před deštěm chránit? |
 |
Lepicí páska, 7.5.2014 Poradte mi prosím, čím slepit prasklou folii na foliáku. |
 |
Jak vysít kopr?, 17.3.2014 Lze ho i rychlit, např ve folníku? |
 |
Pekingské zelí, 17.3.2014 Lze přirychlovat pekingské zelí Manoko? |
 |
Výsevní substrát, 1.2.2014 Tak mi bylo poraděno.Do brutaru jsem natočil trochu vody.Do něho jsem vložil plechový kbelík cca 20 l se substrátem a zatopil.Do substrátu jsem zastřčil teploměr, a když se teplota substrátu dostala k 90 st.C kbelík jsem vyndal.Byl jsem příjemně... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Výsevní substrát, 27.1.2014 Poradí mi někdo, jak v domácích podmínkách propařit zeminu a tím ji zbavit chorob a plevele?Děkuji |
 |
Výsev kedlubny, 20.8.2013 Kdy mohu nejpozději vysadit kedlubnu k podzimní sklizni na venkovní záhon?A jak je to s výsevem ředkvičky? |
 |
Pestujeme ľadový šalát, 7.8.2013 Použijte Decis. |
 |
Okurky - salátovky, 9.7.2013 talstarž neseženu.Co mám na klopušku použít.Mohu vermitec? |
 |
Paprika AMY, 26.2.2013 Pěstuji Superamy s velmi dobrým úspěchem.Přepichuji po 2 ks a to tak, že dám k sobě rostliny přibližně stejného vzrůstu.Přepichuji do dřevěných bedýnek po pomerančích, které seříznu po obvodu na výšku 10 cm.Používám pouze profesionální substrát. |
 |