Příspěvky uživatele - 242.167

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Už postřik na kadeřavost?, 17.4.2013
Objevily se první rozkvetlé květy na broskvoni.
Už postřik na kadeřavost?, 16.4.2013
U mne už je nyní na postřik pozdě, jakž takž jsem to ve zkrácených termínech stihl. Květní pupeny broskvoní se budou co nevidět otvírat, je to jen otázka pár dnů, u sousedů kompletně rozkvetla meruňka.
Pěstování dýní 2013, 16.4.2013
Jaké dýně a jejich využití máte na mysli?
Roubování melounů a okurek 2012, 14.4.2013
Podnože vysévám do sadbovačů a před roubováním přesadím do 2dcl kelímků, rouby vysévám "nahusto" a odříznu z nich jen to co potřebuji.
Co vaše réva? (2013), 14.4.2013
Většina odrůd roní ale jsou i takové které ne, doufám že je to odrůdou.
Roubování melounů a okurek 2012, 12.4.2013
Já jsem vyséval po Velikonocích hlavní várku melounů a teď budu vysévat podnože, rovněž o víkendu další melouny které z nich nevyklíčily, takže pozdě zdaleka není. Vloni jsem díky počasí vysazoval většinu sazenic až koncem května.
Rajčata - poškozené listy/plíseň?, 12.4.2013
O jakou odrůdu se jedná?
Paprika amy, 9.4.2013
Podle mne ty papriky živoří, více tepla a světla by jim prospělo, zrovinka Amy by měla růst jako divá.
Citronovník - opadávání listů, 7.4.2013
Teď už snad jen zkontrolovat kořínky, případně zastřihnout do "zdravého", možná zastřihnout i korunku a nechat jen v lehce vlhké zemině. Každopádně ne na přímém slunci, spíše v chladnější světlé místnosti, ne však už ve studené, protože je již doba... celý příspěvek >
Citronovník - opadávání listů, 7.4.2013 Obsahuje fotku
Měl by přezimovat na chladném a světlém místě (max. tak do 10°C), velmi omezit zálivku a úplně vyřadit hnojení. Pokud je v teple tak shodí listy, navíc potřebuje chladno na podporu kvetení. Jak ho máte dlouho? Já jsem začátečník a první rok mi to... celý příspěvek >
Dýně hokkaido, 7.4.2013
Ď!
Dýně hokkaido, 7.4.2013
A její využití?  One Ball je také vynikající ale chybí ji chuť a barva Hokaida, která je svým způsobem nezaměnitelná. ''Uchiki Kuri'' - nevíte náhodou zda se jedná o keříčkovou nebo plazivou odrůdu?
Dýně hokkaido, 7.4.2013
Jakou bílou?
Dýně hokkaido, 7.4.2013 Obsahuje fotku
Hokaido je na pěstování vertikálně až moc mohutná rostlina a je potřeba to zvážit.. Na takové pěstování se dají použít kari sítě, to jsou sítě s oky např. 20*20 cm a drátu tl. 5-6 mm, které se používají při betonování. Dostanou se koupit ve... celý příspěvek >
Vytahla rajčata, 7.4.2013
3 dcl kelímek bude plně dostačující. Rajčata vypadající jako "nitě" vypadají o mnoho hůře, tahle jsou pěkná, jen je přesadit jak radí paní Lída.
Další diskuze:  7677787980>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika