Příspěvky uživatele - 242.167

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Pěstování cibule ze semen - jak na to?, 6.5.2013
My vysévali cibuli minulý víkend a protože byl moc velký hic tak jsem ji zakryl bíllou netkanou. Dnes jsem se díval a už vylezla.
Rajčata do skleníku, 5.5.2013
Moc brzy určitě není, já mám ve skleníku již i melouny a okurky. Rajčata-přísadu jsem dal do skleníku již zhruba před třemi týdny, před čtrnácti mě donutilo nádherné počasí dát ji ven do chladna. Skleník na rajčata bude hotov tento týden ale pokud... celý příspěvek >
Suncrest (dotaz), 4.5.2013
Fairhaven mám na zahradě, zkusím porovnat, mám však pocit že ten u baráku je pozdější.
Dosavadní klady a zápory letošní ovocnářské sezóny, 4.5.2013
Já za letošní zápor považuji zatím jen nekvalitní výsadbu dvou nových broskvoní zakoupených vloni v Okoplantu Slup. Jedna broskvoň obrašila jen asi z poloviny, druhá vůbec. Ani po vykopání a ponoření do barelu s vodou na 48 hodin zatím stromek... celý příspěvek >
Suncrest (dotaz), 4.5.2013
Já právě nevím zda je to Suncrest, to jsme spolu jen tipovali vloni, každopádně je to pozdnější a kvalitní odrůda, typ květů je takový ten uzavřenější a tmavší. Už odkvetla takže nemohu nafotit.
Choroba rajce, 4.5.2013 Obsahuje fotku
Taky se přikláním, na základě vlastních zkušeností, ke špatnému pěstebnímu substrátu a poškození zbytky pesticidů v něm obsažených. Jen pro zajímavost, jakou měl substrát barvu, černou nebo spíše hnědou? Doporučuji sazenice přesadit do záhonu bez... celý příspěvek >
Hnojení, postřiky rajčat - rady, 3.5.2013
Jestli si tohle přečtou chemické koncerny vyrábějící postřiky, tak zbankrotují!!!
Mochyně peruánská, 2.5.2013 Obsahuje fotku
Ty co mám ruce jsou již plody zbavené obalu. Na snímcích jsou vidět i ty v obalech, na dalším snímku je jeden originálních přebalů semen. U těchto plodů se nejspíše projevuje názor "100 lidí, 100 chutí", mi nechutnaly vůbec a navíc mi smrděly.
Mšice na paprikách?, 2.5.2013
Mi to spíše připomíná nějaký trus, lupu nemáte?
Mochyně peruánská, 2.5.2013 Obsahuje fotku
Takové mochyně mi vyrostly z plodů spadlých na zem v předcházejícím roce. Rostliny měly hodně více než metr a rostly jako plevel, nebyly to však ty okrasné ale ty určené ke konzumaci. 
Mšice na paprikách?, 2.5.2013
A hýbou se ty tečky vůbec?
Škodca na kvetoch jablone, 2.5.2013
Taky jsem je včera na květech viděl, dokonce se oddávali sexuálním hrátkám . Mohl by to být Zlatohlávek huňatý.
Mšice na paprikách?, 1.5.2013
Mšice tam nevidím, ty navíc bývají zespod listů.
Vyštipování poupat u paprik, 30.4.2013
U těchto "drobnoplodých" odrůd je to vyštipování bezpředmětné zcela určitě.
Konec pesticidů pro zahrádkáře?, 30.4.2013
Když tak každodenně projíždím ten náš jih Moravy tak si všímám kolik se toho už do polí narvalo. Letos jsem napočítal už třetí vlnu postřiků včetně leteckých, v polích jsou vyježděné koleje jak na tankodromu. Jenže bez těch chemií by byl na polích... celý příspěvek >
Další diskuze:  7677787980>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika