Příspěvky uživatele - 242.167

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Slimáci a měděné pásky, 26.5.2013
To nelze tak jednoznačně napsat, někdo seká 2x někdo každý týden. Já mám zahradu na pěstování, čili záhony, tráva je jen pod stromky. Tento měsíc jsem musel sekat již podruhé protože bych se s tím pak nedomluvil. Musíte však počítat s tím že v trávě... celý příspěvek >
Pokud slimejš lozí po zelenině tak při bližším ohledání se vždy nějaká stopa najde, pokud tedy neprší a déšť to nesmyje. Měď jsem nezkoušel protože ji nemám, ale ohradil jsem asi 40 cm vysokými hliníkovými plechy oplocení, odkud nejvíce z... celý příspěvek >
Slimáci jsou venku od doby kdy přestalo to letní počasí a začalo období dešťů, není jich mnoho ale jsou. 
Výška rostlin papriky ve foliáku?, 24.5.2013 Obsahuje fotku
Je to z originálního balení - Kakadu F1, křupavý ale tenkostěný plod papriky, nenašel jsem však pro něj využití a tak letos ho již nevyséval. Možná by se tato paprika hodila na naplnění nějakým zelíčkem a cibulí, nakrájet na 5cm kousky a zavařit.
Dosavadní klady a zápory letošní ovocnářské sezóny, 24.5.2013
Klady pominuly velmi rychle a nyní zbývají již jen zápory. Nebudu vyjmenovávat jednotlivě protože na ovocných stromech už je vše co tam nemá být, živé i neživé,  v posledních dnech čím dál více kadeřavost a nástup mšic (na broskvoních i... celý příspěvek >
Výška rostlin papriky ve foliáku?, 24.5.2013
Našel jsem loňský snímek z 30.8. Papriky napravo jsou na vyvýšeném záhoně, nalevo jsou v úrovni země. V čele skleníku je rostlina tabáku která doslova nadzvedávala sklo. Zkusil jsem nasadit tabák proti sviluškám a mšicím, bohužel se do něj pustiy... celý příspěvek >
Jaké tyčky k rajčatům?, 24.5.2013
Mám s bambusem stejnou zkušenost, do květináčů a pro keříčkové odrůdy ho však používám, je praktický. Na záhony stačí bohatě roxor 8 mm, 2m délka, 30-50 cm do země, pokud nahoře chybí tak připevním vinařskými drátky bambus.
Vadnutí listů rajčat, 24.5.2013
Jak jste poznal že kelímky nemají odtok? Já naopak si myslím že mají, proto je taky v podmiskách zbytek hlíny. Rostliny dejte každopádně ven, ne na přímé slunce a už nechte je venku ať se otužují. Myslím že je jim doma moc horko a proto se... celý příspěvek >
Je to monilia laxa?, 24.5.2013
I když je Topaz rezistent tak neznamená že nemůže být napaden, záleží jak silný je tlak choroby. Vysadil jsem většinou rezistentní odrůdy ale v tomto uchcaném počasí (nevím jak u vás) nepředpokládám že odolají. Takhle padlím poškozené výhony... celý příspěvek >
Noční teploty pod 10°C - co rajčata?, 24.5.2013
Úplněk je z pátka na sobotu, na tu dobu předpovídají i nejnižší teploty. Před chvílí mi ukazoval teploměr 6,3°.  Mrznout nejspíše nebude protože už zase bude chcát, chcát a chcát.......... Bude víkend a zrají jahody, tak přece nebude svítit... celý příspěvek >
Co vaše réva? (2013), 21.5.2013 Obsahuje fotku
No jestli tohle by mělo pomrznout..., musíme být optimisté, nic jiného nezbude.
Co vaše réva? (2013), 21.5.2013 Obsahuje fotku
Po rozbalení smotaného listu jsem našel pidivajíčka těch lesklých modrozelených šmejdíků, někde bylo třebas jen jedno.
Chory vinič?, 21.5.2013
Připadá mi to jako zálivka něčím nevhodným a nebo odešel kořenový systém.
Noční teploty pod 10°C - co rajčata?, 21.5.2013
Ale kdepak, Vaše snímky jsou důkazem toho že i v jiné lokalitě se může dařit .Já rajčata, a vlastně veškerou zeleninu, letos hodně zanedbal a nedařilo se mi zrovna nejlépe.
Co vaše réva? (2013), 19.5.2013
V mém případě se jedná o Zobonosku révovou.
Další diskuze:  7172737475>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika