|
Příspěvky uživatele - 209.12
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Čokoláda do silikonových formiček, 23.1.2014  Dobrý večer,
máte vyzkoušené recepty na čokoládové bonbony, karamelky,pralinky a různá cukrátka, která by se dala nalít do těchto formiček?
Několik receptur uvádí výrobce Tescoma těchto formiček, které byly k výrobku přiloženy.
Zkusil... celý příspěvek > |  | Jakou keramickou pánev?, 23.1.2014 Děkuji Vám všem za reakce. Nakonec jsem koupil dvě nepřilnavé indukční pánve od Tescomy starší řady Spiral ve výprodeji v Tescu za poloviční cenu. Pánve jsou průměru 20 a 26 cm. Kamarád kuchař mě řekl své zkušenosti s pánvemi. Jsem maximálně... celý příspěvek > |  |
|  | Stihl 261, 22.1.2014 Já bych se nebál si MS 261 koupit. Jak jsem psal na jiných vláknech na profesionální práce do prořezávek používám hobby pilu MS 211 a nedám na ní dopustit. Pokud by se mi rozbila Husqvarna 353,kde by se již nevyplatila oprava, koupil bych si právě MS... celý příspěvek > |  | Výběr postřikovače stromků, 22.1.2014 Dobrý večer,
doporučil bych Vám značku Solo, jednak z důvodu spolehlivosti, dostupného servisu a prodeje náhradních dílů. Asi pro vás bude zbytečný zádový postřikovač. Na vaše potřeby bych doporučil konvový postřikovač Solo 457. Objem nádržky je... celý příspěvek > |  | Výběr postřikovače stromků, 22.1.2014 Dobrý večer,
chtěl bych poradit panu zakladateli vlákna, jako člověk, který provádí a řídí ochranu rostlin profesionálně, aby jste si raději přidal finanční prostředky a zakoupil si postřikovač dražší. Mám zkušenosti z dřívějška se zádovými... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|