|
Nápady na levné fólie či materiály na jezírko, 28.1.2014 za 2e nekupis jazierkovu foliu.ak ano napis kde?
tato tema je o tom co najlacnejsie si urobit jazierko...
pisal som na tu silaznu foliu ci vydrzi a kolko.
odpisali mi ze je vela ludi co si ju od nich kupuje prave na jazierka.
a pokial... celý příspěvek > |
 |
Nápady na levné fólie či materiály na jezírko, 27.1.2014 sorry malo tam byt 0,25mm |
 |
|
 |
Nápady na levné fólie či materiály na jezírko, 26.1.2014 pridavam stranku zo slovenska kde je ta silazna folia o hrubke 25mm, a cena je 1e za 1m.
|
 |
Samospád - bude to fungovat?, 24.1.2014 tak to je super.voda sa vzdy prevara a nosili sme si ju v kanistroch ku chate... ale naco nosit ked moze rovno pri chate tiect.super velmi pekne dakujem za rady. |
 |
Samospád - bude to fungovat?, 24.1.2014 velky tok tam veru nieje..dokonca v suche leto len kvapka.chcem mat zachytnu kadu aspon 100l. ide len o vykendovu chatu.inak mate skusenosti aj s takou odstatov vodov (5-7dni)...zberna nadoba bude pod zemov ale nezviknu sa robit riasi ci ine... celý příspěvek > |
 |
Samospád - bude to fungovat?, 24.1.2014 potrubie bude v zemy a na zimu odpojene a prefuknute... nebudem riskovat... voda je pitna cize potrebujem ju hlavne na pitie a umivanie.to co pojde do jazierka je uz len prebytocna voda.aktivne uhlie nieje drahe.a dakujem za radu s tym koloidnim... celý příspěvek > |
 |
Nápady na levné fólie či materiály na jezírko, 24.1.2014 mat super foliu... ale na filtry setrit?aky toto ma vyznam?filtracia je takysto zaklad dobreho jazierka! naco mi je nefungujuce zakalene jazierko s polomrtvimy rybamy a ziadnym ekosistemom... jaj bude napustene 15rokov...!?
som vasnivy akvarista... celý příspěvek > |
 |
Samospád - bude to fungovat?, 24.1.2014  to je jasne... tu je nakres asi ako to chcem... v nadobe prvej bude filtracny molitan.akvaristicky a aj aktivne uhlie.cize ziadne necistoty tam neprejdu.a molitan budem pravidelne cistit.
este raz Vam dakujem! |
 |
Samospád - bude to fungovat?, 22.1.2014 zdravim Vas... som zo slovenska, a toto je jedina stranka kde sa tato tema rozobera.mam chalupu a chcem vodu.najblizsia studnicka je asi cca 100m oproti v kopci.meral som vyskovy rozdiel a chalupa je nizsie o mar metrov(cca 6m) chcel by som to riesit... celý příspěvek > |
 |