|
Příspěvky uživatele - 38.175
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jaké brambory - ze sklepa nebo sadbové?, 22.7.2023 O tom tady podle mne nebyla řeč. Pan Walter zmiňoval. že nechce stříkat, protože vedle pěstuje něco jiného. A jako výhodu raných brambor zmiňoval, že je brzo sklidí a pak tam pěstuje něco jiného. |  | Změny ve fóru ++++, 22.7.2023 No nevím, v průběhu jara tu pan IH měl několik agresivní příspěvků, které byly rychle smazány. Příliš se to od tohoto stylu nelišilo. A ty výřezy obrazovek, které jsou v příloze, také používá IH, nevím kdo jiný.
První příspěvek po registraci se... celý příspěvek > |  |
|  | stará broskev - foto, 30.1.2008 Ano, vydlabala jsem to až na krásně čisté dřevo, aby tam nezůstaly žádné suché zbytky a nečistoty. Ze začátku jsem netušila, jak to dopadne a počítala jsem i s tím, že stromy odejdou. Ale zůstaly, lepší se a prosperují. Tak jsem fakt ráda, že se... celý příspěvek > |  |
|
|
|