Příspěvky uživatele - 20.87

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Mrazové desky, 27.1.2014
Zdravím Založil jsem toto vlákno jako reakci na osočení p. "Ing.Fildou" z šíření poplašné zprávy na prúběh letošní zimy. Po prosinci kdy na opavsku se teploty pohybovaly ve dne kolem 6- 12 'C a v noci 5 'C přišla zima tento víkend z pátku až... celý příspěvek >
Zuzana, 27.1.2014
Zdravím Zdravím Vás p. Miloši. Ono u všech pěstovaných rostlin a jejich odrud také rozhodují v jejich popularitě také nejenom chuť, ale také jejich spolehlivost a hlavně sympatie.  Ono i když odruda třeba Vámi zmiňovaná Kardinál je chuťově... celý příspěvek >
Kterou letní jabloň?, 27.1.2014
Zdravím Vážený pane. Já osobně u letních jablek bych si nedělal až tak těžkou hlavu se strupovitosti neboť letní jablka jsou pouze na jídlo a osvěžení a né do skladu a na výstavu. Všechny odrudy stejně musíte stříkat proti mšicím, pilatce a... celý příspěvek >
Zuzana, 27.1.2014
Zdravím Je vidět, že rezistentní pionýři mají svého věrného zastánce, čož je taky velice dobře. K ohledu a úctě panu P z P je múj názor na Zuzanu tento. Viděl jsem, pěstoval jsem a opustil jsem. topolu... celý příspěvek >
Produkta a Karmína, 27.1.2014
Zdravím Je vidět, že pan Pz P. nemůže vyzvracet moje hodnocení Denáru.Nezlobte se na mě, ale když už chuť Produkty přirovnáváte chuti Prusvitného l. tak to už znamená, že je to opravdový chuťový hnus tak leda dobrý do štrúdlu. Já když... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika