Příspěvky uživatele - 221.21

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Síla grilovacího motorku, 2.8.2014 Obsahuje fotku
Tak přidávám ještě fotku grilovacího motorku.. je trochu upravený, šroub sem tam přidal aby se motorek nemohl protočit.. ve zdi je vložená hmoždinka do které se šroub zasune.. a nakonec video jak to celé funguje.
Síla grilovacího motorku, 1.8.2014
Maso si na jehlu připravujeme doma, pak to jen celé vložíme do krbu. Jehla je o něco větší než šířka krbu takže při vkládání šroubek*  na pružince zajede kousek do zdi a pak až se nasadí druhá strana do čtyřhranného otvoru tak pružina tlačí zpět... celý příspěvek >
Pergola - krb a gril, 21.3.2014 Obsahuje fotku
Už sem si to našel:).. zrcátkem jste nejspíše myslel toto.
Pergola - krb a gril, 5.2.2014
Tak vidím že jste ten vzoreček našel taky:).. přesně nerozumím co myslíte tím průduchem (zrcátkem)?
Pergola - krb a gril, 2.2.2014 Obsahuje fotku
Velikost komínu se odvíjí od velikosti otvoru samotného krbu.Když sem dělal krb já někde na internetu jsem dokonce našel i vzoreček pro vypočet velikosti komínu.Mám vnitřní rozměr komínu 150x300 a velikost krbového otvoru cca 500x500 a komín táhne... celý příspěvek >
Stavba udírny s grilem svépomocí, 27.1.2014 Obsahuje fotku
Já jsem také neměl rozpočet na "celošamotkový" krb i když se mi strašně líbil.Tak sem to vyřešil klasickou cihlou a cca 100 ks šamotek na klenby a topeniště. Další foto zde.
Pochlubte se svými altány, 25.8.2013 Obsahuje fotku
Zdravím a přispívám svou troškou do mlýna:)
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika