|
Příspěvky uživatele - 192.41
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Byľomor a Krasoň ostružinový, 2.1.2014 Som ani nevedel ze to je az taky krasavec! :) |  | Byľomor a Krasoň ostružinový, 2.1.2014 Tieto dva tvori napadaju porast môjho znameho, Predminuly rok bol v jeseni urobeny dôklany rez a napadnute jednorocne vyhony boli odstranene z porastu tak ako sa to vsade odporuca.
Horsia vec uz je ze to vôbec nepomohlo, a opät vela vela... celý příspěvek > |  |
|  | Pohlubte se, co jste dnes stihli na své zahradě, 1.1.2014 Mna uz tiez svrbia noznice v rukach, ale aj na ten vinic, je to este u mna trochu priskoro. |  | Paprika do severných oblastí, 31.12.2013 So slovakiou mam problem v tom, ze ked pridu chladnejsie dni/noce, tak reaguje fialovou farbou, takze ju uz dalej pestovat nebudem. Do 610mnm by som ju vonku neodporucal, aj ked to bola niekedy mozno jedna z najlepsich odrôd pre polne pestovanie. |  | Paprika do severných oblastí, 30.12.2013 Myslim ze ked vam uz ani AMY nejde, tak poriadne vam nepôjde uz asi ziadna. U mna to prave tato odroda zachranuje, aj ked byvam nizsie. No kamen uspechu vidim silnych predpestovanych priesadach. To co sadia na pole niektory napr. na juznom slovensku,... celý příspěvek > |  | Co hovorite na taketo pocasie na konci roka, 30.12.2013 Myslim ze aj inde, aspon na vychodne slovenska isto, aj ked zaplavy nas obisli, tak nicive krupobitie v niektorych mestach a dedinach, bolo aj 4x. Ja za mna ale mozem konstatovat ze nebol az najhorsi, aj ked ma kvetovka jablonova pripravila o skoro... celý příspěvek > |  | Co hovorite na taketo pocasie na konci roka, 30.12.2013 Podla mna to je hrozne, uz aj vzhladom na to ze predpoved nie je nijako optimisticka.
Aj ked na druhej strane, na zahrade sa daju teraz robit prace ktore sme nestihli v jeseni, pripadne prace predjarne. No tie by som rad oželiel... |  | Hvězdné odrudy - rezistenti a žlutoplodé odrudy, 29.12.2013 Pan Fiala asi myslel degustac iu z 2012, 2013 bud este nebola alebo "o nej internet mlci".
|  | Nove odrody Sliviek, 26.12.2013 Bude sa ich niekde dat kupit, v najblizsej dobe? |  | Jonathan, Red Delicious, Boikovo, Sudetská, 18.12.2013 Dobry, ja prave planujem asi Boikovo pre uvolnenie miesta vytat. No ja mam Boikovo-obrovske, korunu ma rozlozitejsiu, previslu, co ho drzi pri zivote, je ze kazdy rok bohato rodi, no na druhej strane je dost napadany obalovacom a trpi pehovitostou.... celý příspěvek > |  |
|  | Rajčata pro sezónu 2014, 17.12.2013 Ja by som chcel vyskusat konkretne cherry o ktorych pisal aj bred_ik, Suncherry Premium F1 a Sweet Aperitif F1. Tak ak toto forum Pan Ivo sledujete, tak napiste prosim kde ste ich zohnali. |  | Rajčata pro sezónu 2014, 17.12.2013 Ja sa chystam vyskusat niektore odrody of firmy Thompson & Morgan, len neviem odkial ich objednat. Nieviete o niecom v CR/SR? Pripadne skadial zo zahranicia objednat za rozumnu cenu? |  | Jak sázet česnek, 28.11.2013 Tak ono uz len vzhladom na jeho nizku cenu, by sa ho neoplatilo sadit. |  | Zahradnické nůžky dvojsečné vs. jednosečné, 25.11.2013 Mam oboje od wolf garten, zvecsa pouzivam jednosecne, akurat na vinic pouzivam dvojsecne. Jednosecne pouzivam castejsie prave preto, lebo robia hladsi rez, bez toho aby otlacili mekku kôru. |  | Domácí velkoplodá - jak se bráníte Šarce (PPV), 24.11.2013 Pan Rony, takze to co ste pisali ohladom odrody Jojo, a jej nachylnosti na monilia laxa, uz neplati? |  |
 |
|
|
|