|
Podzemnice olejná, 5.2.2008 Já to taky letos zkusím. Možná bude nějaká úroda.
Tak se ještě uvidí. Dám vědět...
Markéta z Chomutova |
 |
Jake tramky na kolnu?, 30.1.2008 Postavil bych to ze syrového dřeva i střechu na dům bych nechtěl stavět ze suchých zkroucených trámů, protože když to dobře nesložíš a nedáš na to aspoň tunu (i to je asi málo) tak se to na 100% zkroutí. Pokuď nechceš na trámech moc... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Křovinořezy Komatsu-Zenoah?, 10.10.2007 to .2.122 to by mě taky zajímalo kterému stroji uškodili. Mě se to naopak zdá jako zajímavé porovnání. A pokud jste dobře četl - oni se rozhodně jako "testovací centrum" ani chovat nechtějí. |
 |
Křovinořez Honda - 4takt, 23.8.2007 Ještě přemýšlím nad tímhle http://www.sekacky.cz/krovinorezy/active-4t-3-5b křovinořezy Active s motorem subaru. Co myslíte? |
 |
Křovinořez Honda - 4takt, 22.8.2007 Jo taky sem se snažil tu rozvést diskuzi na téma Honda. Chci si koupit křoviňák a sekačku. Už ste si něco vybral? |
 |
Sekačky Honda HRZ 536 C1 TDEA / HRG 465 C2 SDE, 10.8.2007 Já preferuji kvalitu a sekačky IZY jsou pro mě špička. |
 |
Zpevnění svahu, 17.5.2007 Dobrý den, v tv jsem viděla jak si někdo zpevnil a udělal kaskády na svahovitém terénu z drnů. Mám zahrádku mírně do kopce a ráda bych to udělala také jen přírodní cestou žádné betony apod. Poradí mi někdo, jak na to nebo nějaké stránky na... celý příspěvek > |
 |
Přísavník pětiprstý a Wistéria, 7.5.2007 Zdravím ,kopupila jsem si právě semínka v názvu zmíněných rostlin, můžete mi někdo poradit, jak nejlépe vypěstovat zdravé a pěkné rostliny? Prý ze semínek nedocílim, že mi bude wistérie kvést? Děkuji předem za odpověd. Romana F. |
 |
modra hortenzie, 13.2.2007 Zalezi to na druhu zeminy.Vapenita zemina,kvety jdou do modra.Kozlikova |
 |
Modrá barva hortensie, 5.7.2006 Modrou barvu u hortensie udržíte, když k ní každý druhý rok nasypete rozdrcený kamenec.Kupuji kamenec, který používají muži po holení a rozbíjím ho kladivem .Potom už jen zalévám.Moji hortensii obdivují všichni kolemjdoucí. |
 |
|
 |