Příspěvky uživatele - 24.59

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Pohlubte se, co jste dnes stihli na své zahradě, 22.1.2014 Obsahuje fotku
Rovnez jsem uvazoval, ze bych vysadil Tulameen, ale nemam ho v podsate kam dat, leda, ze bych zrusil stavajici Bulharský rubín, ktery mi prijde vcelku dobry a byl bych 1-2 roky bez malin. Taky jsem se docetl, ze Tulameen je "susceptible to... celý příspěvek >
Pěstování Magnolie, 15.5.2009
K magnoliím obecně, pokud vím, existují desítky druhů - opadavé, stálezelené, časně kvetoucí na holém dřevu, později kvetoucí na olistěném dřevu a možná ještě nějaké další, liší se i výškou atd.. Proto by bylo dobré k dotazům o pěstování doplnit... celý příspěvek >
Nemocné javory?, 15.5.2009
Dobrý den všem, jestli mohu, připojím se se svým problémem. Máme vloni v létě zasazený Acer Palmatum Atropurpureum, který se zatím po zimě neprobudil. Pupeny má v podstatě ve stavu, který byl přes zimu. Normálně bych ho odepsal, ale ve dřevě vypadá... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika