Příspěvky uživatele - 84.120

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Predjarné počasie, 2.1.2012
Toto počasie ma rozčuľuje... stále mám nutkanie vrúbľovať a začať predpestovávať priesady... ale keďže zeleninu pestujem pod holým nebom, môžem zatiaľ iba snívať... tento rok prvý raz skúsim baklažány (lilek). cca 360m.n.m, okrajová oblasť pre... celý příspěvek >
Obyčejný rýč vs. Fiskars, 13.12.2011
Pán Stanislaw, pór zrejme neprihŕňate toľko, čo zemiaky... a verte mi, že na mojej záhrade by ste si s ručnou plečkou ani neškrtol pri ohŕňaní zemiakov... s tým veľkým kolesom to musí na pôde, akú mám ja, skákať ako cap na kozu... ja plečku mám,... celý příspěvek >
Jabloň Julie a další, 12.12.2011
Júlia je chuťovo výborná, vzhľadovo atraktívna... a nemám starosti s oberaním, drozdi sa postarali... asi ich lákala tá červeň...ktorá inde vtedy nebola...
Obyčejný rýč vs. Fiskars, 11.12.2011
čo sa týka Fiskars... už viem, čo chcem pod stromček
Okus ovocných stromků, 8.12.2011
Presne tak... stromčeky natreté Aversolom... a 2 jablone odišli úplne, ohryzené úplne dookola...2 som zachránil... mám to na palmetu, prvé poschodie dosť nízko... obaliť sa nedá... ale toto nevidím na srny, mám tam plot, srnčie stopy som nevidel...... celý příspěvek >
Dokonalé uskladnenie jabĺk, 4.12.2011
Hm, bežne si na záhrade odtrhnem jablko, hrušku, slivku a zjem bez umývania, v lepšom prípade si to utriem do trička... Vyleziem na čerešňu a zjem pol kila čerešní zo stromu aj s kôstkami (nechce sa mi ich vypľúvať)..dokonca mladú mrkvu vytiahnem zo... celý příspěvek >
Rozpraskaná kůra na kmeni, 3.12.2011
Tu sú rady, nepochybne dobré, čo by sme mali robiť... Česi majú príslovie, úslovie (?), porekadlo (?)? "Pozdě bycha honiti"...takže, čo v prípade, že sa už stalo a kôra na marhuli opraskala a odlupuje sa? Kravinec a igelitový zábal, ako som kdesi... celý příspěvek >
Prisvetlenie priesad, 28.11.2011
Ďakujem!!! Skutočne výborný príspevok, ale má chybičku - týka sa kvetín. Určité zásady sú všeobecné, ale sám autor píše o špecifikách rôznych rastlín. Preto ma zaujíma, či sa niekto inšpiroval a má niečo podobné na zeleninové priesady... Predsa len,... celý příspěvek >
Hybrid švestkomeruňka, 27.11.2011
Myslel som registráciu v Nemecku
Meruňka z pecky, 27.11.2011 Obsahuje fotku
Spodok je... myrobalán? špendlík? proste niečo, čo som kedysi odkopal vedľa cesty... vrch je marhuľový vrúbeľ...tento rok som tam mal plody 2x veľké ako na stromoch, čo som kupoval ako hotové výpestky, akurát si za ten svet neviem spomenúť, aký to... celý příspěvek >
Vaše nejoblíbenější top odrůda angreštu, 26.11.2011
Tento rok som mal egreše ako ríbezle... akurát menej
Slivoň Tipala - jaký opylovač, 26.11.2011
Tipala mi pekne nasadí... a opadne... asi 15m od nej mám Stanley... ale moj NAJ slivka je Amers... nádherné veľké plody... a akýmsi zázrakom nečervivá...
Hybrid švestkomeruňka, 26.11.2011
Ja som Aprimiru tento rok kúpil, uvidíme... koniec koncov, dobrá mirabelka nie je tiež zlá :-)). Ma tie info prekvapujú, to pri registrácii nie absolútne žiadna kontrola? Som v tom laik. Inak SHIRO mám ako opeľovača vhodného... rodí striedavo, chuť... celý příspěvek >
Deffekty na konárikoch, 26.11.2011
Pán Paľo, môžete aj konkrétnejšie? Ďakujem
Deffekty na konárikoch, 26.11.2011 Obsahuje fotku
a ešte raz
Další diskuze:  2122232425  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika