Příspěvky uživatele - 84.120

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jaká rajčata pěstujete, 13.3.2012
Datterino... a kde ho zohnať? Siberian Red... ak je to to ultraskoré... ani ultraskoré ultrachutné... ale možno som ho zle predpestoval
Asi tykev má to 40 kg. Ví někdo co to je?, 13.3.2012
Pestoval som minulý rok... príšerne veľa miesta zaberá v záhrade. 40kg nemala, aleja mám záhradu na chalupemimo domu, chodím tam 2x týždenne, takže aj zálievka vyzerá podľa toho, tento rok chcem dať hydrogel na udržanie vlahy....Chuťove... iste, dá... celý příspěvek >
Jaká rajčata pěstujete, 13.3.2012
Tak teda aj ja: Black From Tula Verte-neverte (vážne to pod takým názvom ponúkali) Black Cherry Cherokee Black Steel Vilma Zyska Beefmaster TN žlté (neviem, aká je to odroda, svokrovci to mali na balkone od... celý příspěvek >
Hrušeň Dicolor, 11.3.2012
Guláš nevadí, v kvase sa to zrovná 
Stříhání kiwi, 10.3.2012
Ten zajac očká nepočítal...
Hrušeň Dicolor, 9.3.2012
tiež mi tak odišla asi 5-6-ročná čerešnička, aj ked z nej osoh nebol... nádherné trsy plodov, ale ako začali zrieť objavili sa tam akýsi zelenkaví chrobáci (brouci pre priateľov z ČR) a bolo po nich...
Stříhání kiwi, 9.3.2012
Kiwi mi ostrihal nejaký zajac...
Pěstování Josty, 9.3.2012
Mal som Jostu, nechutilanikomu... teraz mámríbezľu Titániu, zalievame zrelé bobule medom..a v zime to dáva deťom ako prevenciu proti chrípke... ten med zostane úplne tekutý... asi 1/3 ríbezlí a 2/3 medu...
Kadeřavost - postřik dnes?, 9.3.2012
ja som strekol Championom... a o týždeň zopakujem... len neviem, či zopakovať Champion... alebo klasiku Kuprikol... alebo Syllit?
Okus stromu - ořešáku, 9.3.2012
Inak, mne sa podarilo stromček skoro zničiť aj obyčajnou strunovou sekačkou s platovým lankom (nepoužívam okrúhle, ale to také hranaté)...z 3/4 som dokola zničil kôru na Tipale, ale zamazal som to balzamom a obalil igelitom (kde by som asi tak zohnal... celý příspěvek >
Vytvořme společnou nazorovou degustaci starých odrud, 9.3.2012
Vy ste ako deti vedeli, akú odrodu práve máte v ruke?...a obávam sa,...e zamlada... bol chlieb lepší, ovocie sladšie, zimy tuhšie, dievčatá krajšie 
Hrušeň Dicolor, 9.3.2012
pán Paľo, vrúbliky Dicolor sa mi ujali pekne, tak som zvedavý, ako sa im bude dariť, aj ked ma troška sklamalo, že ste niekde napísal v diskusii, že nejde až tak veľmi o zimnú odrodu... škoda, moje deti milujú hrušky...   a moje Nitry... celý příspěvek >
Výsev rajčat, 9.3.2012
že idú za svetlom je normálne... a že nerastú... vôbec? môže byť aj šok z presadenia, v tom prípade sa vzpamätajú, horšie by bolo, ak ste ich zle presadili... aké mali korienky? do akej zeminy ste ich dali? Faktorov je viacero...
Roubování, 9.3.2012
Zajtra je sobota... ideme na to?
Co vám právě kvete a raší, 6.3.2012
uff... a to ste odkiaľ? Síce som videl, že vietor hrudy na povrchu trocha ofúkal... mimochodom, napríklad okolie Bratislavy je oproti Novému Mestu cca o 10-14 dní vopred, som si všimol... aj ja už chcem siať!!!...
Další diskuze:  2122232425  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika