|
Příspěvky uživatele - 84.120
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jaká rajčata pěstujete, 13.3.2012 Datterino... a kde ho zohnať?
Siberian Red... ak je to to ultraskoré... ani ultraskoré ultrachutné... ale možno som ho zle predpestoval |  | Asi tykev má to 40 kg. Ví někdo co to je?, 13.3.2012 Pestoval som minulý rok... príšerne veľa miesta zaberá v záhrade. 40kg nemala, aleja mám záhradu na chalupemimo domu, chodím tam 2x týždenne, takže aj zálievka vyzerá podľa toho, tento rok chcem dať hydrogel na udržanie vlahy....Chuťove... iste, dá... celý příspěvek > |  |
|  | Jaká rajčata pěstujete, 13.3.2012 Tak teda aj ja:
Black From Tula
Verte-neverte (vážne to pod takým názvom ponúkali)
Black Cherry
Cherokee
Black Steel
Vilma
Zyska
Beefmaster
TN žlté (neviem, aká je to odroda, svokrovci to mali na balkone od... celý příspěvek > |  | Hrušeň Dicolor, 11.3.2012 Guláš nevadí, v kvase sa to zrovná |  | Stříhání kiwi, 10.3.2012 Ten zajac očká nepočítal... |  | Hrušeň Dicolor, 9.3.2012 tiež mi tak odišla asi 5-6-ročná čerešnička, aj ked z nej osoh nebol... nádherné trsy plodov, ale ako začali zrieť objavili sa tam akýsi zelenkaví chrobáci (brouci pre priateľov z ČR) a bolo po nich... |  | Stříhání kiwi, 9.3.2012 Kiwi mi ostrihal nejaký zajac...
|  | Pěstování Josty, 9.3.2012 Mal som Jostu, nechutilanikomu... teraz mámríbezľu Titániu, zalievame zrelé bobule medom..a v zime to dáva deťom ako prevenciu proti chrípke... ten med zostane úplne tekutý... asi 1/3 ríbezlí a 2/3 medu... |  | Kadeřavost - postřik dnes?, 9.3.2012 ja som strekol Championom... a o týždeň zopakujem... len neviem, či zopakovať Champion... alebo klasiku Kuprikol... alebo Syllit? |  | Okus stromu - ořešáku, 9.3.2012 Inak, mne sa podarilo stromček skoro zničiť aj obyčajnou strunovou sekačkou s platovým lankom (nepoužívam okrúhle, ale to také hranaté)...z 3/4 som dokola zničil kôru na Tipale, ale zamazal som to balzamom a obalil igelitom (kde by som asi tak zohnal... celý příspěvek > |  |
|  | Vytvořme společnou nazorovou degustaci starých odrud, 9.3.2012 Vy ste ako deti vedeli, akú odrodu práve máte v ruke?...a obávam sa,...e zamlada... bol chlieb lepší, ovocie sladšie, zimy tuhšie, dievčatá krajšie |  | Hrušeň Dicolor, 9.3.2012 pán Paľo, vrúbliky Dicolor sa mi ujali pekne, tak som zvedavý, ako sa im bude dariť, aj ked ma troška sklamalo, že ste niekde napísal v diskusii, že nejde až tak veľmi o zimnú odrodu... škoda, moje deti milujú hrušky... a moje Nitry... celý příspěvek > |  | Výsev rajčat, 9.3.2012 že idú za svetlom je normálne... a že nerastú... vôbec? môže byť aj šok z presadenia, v tom prípade sa vzpamätajú, horšie by bolo, ak ste ich zle presadili... aké mali korienky? do akej zeminy ste ich dali? Faktorov je viacero... |  | Roubování, 9.3.2012 Zajtra je sobota... ideme na to? |  | Co vám právě kvete a raší, 6.3.2012 uff... a to ste odkiaľ? Síce som videl, že vietor hrudy na povrchu trocha ofúkal... mimochodom, napríklad okolie Bratislavy je oproti Novému Mestu cca o 10-14 dní vopred, som si všimol... aj ja už chcem siať!!!... |  |
 |
|
|
|