Příspěvky uživatele - 84.120

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rozkvétání meruněk v letošním roce, 3.4.2012
Kioto nepoznám, mám len 1 Velkopavlovickú (pôjde von, foto hore), 2 Karoly (asi) potrebuju riadne zmladiť, 1 Vehardu, 1 mladý Pincot (Pinkcot?). ázijské slivky Vanier a Shiro. Vanier rodí super, Shiro dosť slabo, zavúbľoval som do nej slivku Amers... celý příspěvek >
Rozkvétání meruněk v letošním roce, 3.4.2012
Ja bývam v Novom Meste nad Váhom, ale záhradu mám v Bzinciach pod Javorinou, dokonca na tamojších kopaniciach, cca 340m.n.m... v N.Meste z nedele na pondelok bol mráz okolo -1,5 to znaemná, že na záhrade mohlobyť aj -2 možno -2,5  ...snáď... celý příspěvek >
Rozkvétání meruněk v letošním roce, 2.4.2012
Moja Pincot má tiež dosť málo kvetných pukov
Rozkvétání meruněk v letošním roce, 1.4.2012
No, ale toto dobre nevyzerá.
Kde seženu medvědí česnek?, 31.3.2012
a na západnom Slovensku?
Řez meruňky, 30.3.2012
ja by som to dal na kotlovitú (dutú) korunu... ale možno by bolo fajn dať foto... mimochodom...v Novom Meste nad Váhom už marhule kvitnú, moje na chalupe ešte nie...
Delician nebo Hokkaido?, 30.3.2012
Ja to tiež predpestovávam, semienka Hokkaida vzchádzajú veľmi rýchlo, dávam to okolo 5.4., po 3 zmrznutých do zeme a má to už nasadené na kvet...
Delician nebo Hokkaido?, 30.3.2012
DELICIAN F1
Rotavátor z Lidlu za 1690 Kč, 28.3.2012
žiadny rotavátor nenahradí rýľovanie alebo orbu...
Plumcot, 25.3.2012
No... páliť by sa z toho dalo 
Aprimira, 24.3.2012
Hm, smola, ja som tento rok z Vanier ani Shiro vrúble nebral... a marhuľové som akurát kontroloval (Pincot) a sú dosť narašené, ajkeď som ich bral včas a sú stále v chladničke... Mám čosi zavrúbľované anglickou kopuláciou a do rázštepu, uvidíme,... celý příspěvek >
Aprimira, 24.3.2012
Som rád, že sa vrúblik tak krásne ujal... ibaže to vyzerá, že Aprimira bude pre nás všetkých veľké sklamanie...
Poškodený konár, 18.3.2012
Tiež myslím,  že stačí vyrezať a zatrieť, na odrezanie je času dosť... žiaľ, zasadilsom marhuľu /Pincot/ do dosť mokrej a ťažkej pôdy, takže momentálne sa ju snažím navrúbľovať na špendlík, aby nebola škoda úplná...a na zatretie?Balzam?... celý příspěvek >
Poškodený konár, 18.3.2012 Obsahuje fotku
Odrezať?...alebo vyrezať do zdravého dreva a zatrieť balzamom?
Odrůdy meruněk, 13.3.2012
Je to možné... ja tento rok idem vykopať 2 Veľkopavlovické, asi 15rokov staré... konáre odchádzajú, plody sprchnu alebo zhniju na strome... inak je to časť záhrady, kde mi vymokla čerešnička... takže to môže byť pôdou... Ssused, starý praktik,... celý příspěvek >
Další diskuze:  1617181920>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika