Příspěvky uživatele - 84.120

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Cizí semena rajčat na našem trhu, 12.1.2013
Phantasia má byť dosť odolná voči hubovým chorobám... a čo sa týka Ačokče-uvidíme, dosť ma mätie,  niekto uvádza, že chutá ako paprika, niekto ako hrášok... ale ja sa snažím každý rok pestovať nejakú hovadinu 
Cizí semena rajčat na našem trhu, 12.1.2013
Phantasiu som kúpil v Baumaxe... a mimo paradajok tento rok chcem skúsiť Ačokču 
Eukalypty, 11.1.2013
Nikto neporadí? Predpokladám, že vzhľadom na drobnosť semienok sa dávajú iba na povrchutlačeného substrátu...
Spartan, 10.1.2013
Môžete, prosím, popísať, ako ošetrujete rakovinu stromov kuprikolom+voskom? Vyrežete to asi až do zdravého dreva... a potom?
Pěstování rajčat 2013, 10.1.2013
Tak som to nevydržal a vysial som semienka na to vaše "Řízkování"...do smesi substrátua Agroperlitu somdalpo 2 semienka: Rajče černé (objednané zo známeho zdroja, ktorý má reklamu napravo hore na tejto stránke, nie je pri ňom žiadny názov druhu a... celý příspěvek >
Pěstování rajčat 2013, 10.1.2013
Všetci tu "blbnú" s klonovaním, Řízkovaním ...Pani Jiřina, môžete nám robiť priebežnú reportáž? Tiež uvažujem hodiť pár semienok naklíčiť a následne řízkovat, ale obávam sa, že sa budú sadeničky vyťahovať, budú bledé a slabé... Tie dni sú akési... celý příspěvek >
Mesačné jahody Mignonette, 9.1.2013
Má niekto skúsenosti s mesačnými jahodami Mignonette? Sú lepšie ako Rujana? Kedy vysievať čo najskor, aby plodili aj tento rok?
Pěstování rajčat 2013, 8.1.2013
áno... SM Gigante 3...je v tom nejaký problém či zásadný rozdiel? priznám sa, že som si v prvom momente tú trojku nevšimol... a ani neviem, čo znamená... nejaká 3.generácia? tak ako Windows 7 a Windows 8?
OK, idem do nich! ...a to som si hovoril, že si zoženiem nejakú 1-2 odrody čiernych, ktoré som ešte neskúsil....a už som v tom zase....d Green Zebra(2.pokus), Phantasia,S.Marzano Gigante, Datterino (ak zoženiem, nechce sa mi kvôli nemu samotnému... celý příspěvek >
Dnes som v obchode natrafil na sáčik od Sema s odrodou S.Marzano Gigante... má s ním niekto praktickú skúsenosť?
Medvedí cesnak, 7.1.2013
Má niekto skúsenosti s výsevom semienok medvedieho cesnaku a následne jeho pestovaním? Ďakujem.
Vysev semien, 7.1.2013
Ak to nejde do skleníka lebo fóliovníka, je v januári skoro vysievať. Ja osobne vysievam paradajky po 25.2., klíčimi to na radiátore, po vyklíčení na okenný parapet,  a v štádiu 2-4 pravých listov pikýrujem do menších kelímkov, dávam na... celý příspěvek >
Nová rajčata Semo, 7.1.2013
No, ked som vo vlákne k sezone 2013 vyhlásil, že Green Zebra našej rodine nechutnala, tak sa mi účastníci zájazdu čudovali... v tomté vlákne p.Mirek GZ haní a aj niekto iný... zrejme, ako je vyššie uvedené, som tiež nevystihol, kedy ho odtrhnúť...... celý příspěvek >
Jakou vlastní zeleninu máte ještě ve sklepě?, 6.1.2013
Hokkaido sa mi začína kaziť...
Pěstování rajčat 2013, 4.1.2013
Pani Jiřina, kde robíte výsev, kde pestujete priesady? Zujímajú ma tepelné a svetelné pomery. Tento výsev je určený pre výsadbu do skleníka/foliovníka/voľnej pôdy?  Ako PRESNE postupujete prí řízkování? Ďakujem.
Další diskuze:  1617181920>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika