|
Příspěvky uživatele - 6.187
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Papriky 2014, 18.1.2014 Tak som si aj ja dovolil založiť téma papriky 2014.Okrem už vyklíčených, ako sú Yollo wonder, Etude, Big papa, Zlatá, som včera večer vysial papriky :Slovakia, Nova,Athea, Citrina.Semienka som nemáčal ani v lignohumáte ani v Darine.A čo Vy? Jaro. |  | Rajčata pro sezónu 2014, 18.1.2014 Ďakujem p.Jirine, ja som tento rok máčal semienka papriky v hnojive Darina.Plánuje ale ešte výsev rajčat koncom februára(února/ a tia chcem máčať v lignohumáte.Čo si myslíte, je lepšie máčať semienka v Darina, alebo v lignohumáte? Jaro.
|  |
|  | Rajčata pro sezónu 2014, 18.1.2014 Ďakujem p.Jirina, myslíte že mi tie rajčiny nevyhynu? Vlani sa mi stalo to isté a nakoniec s nich boli krásne sadenice, ktoré mali bohatú úrodu. Sadenice papriky striekate s Previcurom, alebo tou náhradou? Jaro. |  | Rajčata pro sezónu 2014, 17.1.2014 Previcur som nemoholzohnať, v zahradkarstve mi povedali, že je zakázaný. |  | Rajčata pro sezónu 2014, 17.1.2014 Zdravím pestovatelov rajčat. Rád by som poprosil o radu. Mám prepikyrované rajčata, maju okrem klíčnych listov aj dva pravé.Problém je tom, že kličné listy mi schnú a opadavajú. pravé listy sú zatiaľ v poriadku. Rád by som vedel, či je to v poriadku,... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|