Příspěvky uživatele - 6.187

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Papriky 2014, 18.1.2014
Tak som si aj ja dovolil založiť téma papriky 2014.Okrem už vyklíčených, ako sú Yollo wonder, Etude, Big papa, Zlatá, som včera večer vysial papriky :Slovakia, Nova,Athea, Citrina.Semienka som nemáčal ani v lignohumáte ani v Darine.A čo Vy? Jaro.
Rajčata pro sezónu 2014, 18.1.2014
Ďakujem p.Jirine, ja som tento rok máčal semienka papriky v hnojive Darina.Plánuje ale ešte výsev rajčat koncom februára(února/ a tia chcem máčať v lignohumáte.Čo si myslíte, je lepšie máčať semienka v Darina, alebo v lignohumáte? Jaro.
Rajčata pro sezónu 2014, 18.1.2014
Ďakujem p.Jirina, myslíte že mi tie rajčiny nevyhynu? Vlani sa mi stalo to isté a nakoniec s nich boli krásne sadenice, ktoré mali bohatú úrodu. Sadenice papriky striekate s Previcurom, alebo tou náhradou? Jaro.
Rajčata pro sezónu 2014, 17.1.2014
Previcur som nemoholzohnať, v zahradkarstve mi povedali, že je zakázaný.
Rajčata pro sezónu 2014, 17.1.2014
Zdravím pestovatelov rajčat. Rád by som poprosil o radu. Mám prepikyrované rajčata, maju okrem klíčnych listov aj dva pravé.Problém je tom, že kličné listy mi schnú a opadavajú. pravé listy sú zatiaľ v poriadku. Rád by som vedel, či je to v poriadku,... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika