Příspěvky uživatele - 33.141

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Kolik soli na lák na uzené?, 21.12.2016
Tak už v tom začínám mít jasno, pan Vysloužil má pravdu. Já jsem dal teď 3% soli na sucho a 2,5% (25g na litr vody) do láku a je to pro mne tak akorát. Dle receptu jinde (praganda, udirny.com) 100g na litr vody je šílenost. Už jsem od oka přesolil... celý příspěvek >
Stihl 390, 14.1.2014
Ale ta vůle tam byla i před čištěním pily. Tak Vy jste toho čistil víc, to nebude pootočení zapalování, starter by kopnul zapálením v nesprávné poloze pístu ve válci. A co jste ještě čistil?
Stihl 390, 14.1.2014
Zdravím, jak jste zajistil klikovku proti pohybu při povolování spojky a jak jste spojku dotahoval zpět?
Echo 610, 14.1.2014
Taky? CS 610 má ovládání, jako v době před jednopáčkovými, G- force je jen jiný název předčištění a jinak není tato pila mimo spolehlivosti a kvalitní konstrukce ničím vyjímečná. Můžete napsat něco, co je opravdová výhoda proti alternativě z evropy?... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika