Příspěvky uživatele - 38.186

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Štěpování révy - stratifikace, 5.3.2014
úžasné, odvážné, dechberoucí, inspirující Přeji nechť se povedou a doufám, že se budete průběžně chlubit přírůstky, alespoň první sezónu.
Biologická ochrana proti mrazům, 5.3.2014
Cropaid vyžaduje při každé aplikaci ředění vodou. Pro nejlepší účinnost vždy používejte bezchlorovou vodu. Pokud není bezchlorová voda k dispozici, nechte vodu odstát a počkejte až bude hladina chloru na minimu a až potom namíchejte Cropaid s vodou v... celý příspěvek >
Množení vinné révy, 5.3.2014
Nádhernú sadenicu Blac Magic od firmy Jural, ktorá mala dlhé husté korene pred výsadbou, už pestujem viac ako 3 roky a kmienik je stále tenký, sotva meter dlhý. Dobrý pokus ale jsem lepší. Mám 2 sazenice staré dnes už 5let. Jedna už 2 roky... celý příspěvek >
Biologická ochrana proti mrazům, 4.3.2014
Vypadá to zajímavě. Cropaid NPA môže znížiť bod mrazu u rastlín až na mínus 7°C. Popis zde a video zde.
Množení vinné révy, 4.3.2014
Je zřejmé, že zapěstování kmínku, jako takového, závisí na okolnostech, jako je odrůda, vitalita sazenice a počasí atd. Téměř v každé brožuře je zapěstování kmínku na 3 způsoby dle výsledku v 1 roce. V mém případě asi došlo ke zmatení pojmů. Když se... celý příspěvek >
Množení vinné révy, 3.3.2014
No už jsem to realizoval, takže uvidíme, jak jsem byl ne/úspěšný. V každém případě děkuji za radu. Moc si toho cením. V souvislost s případným úspěšným vypěstováním pravokořených sazenic se zeptám. Při jejich zasazení na konečné stanoviště.... celý příspěvek >
Doporučene vedeni, 28.2.2014
strapec mam ho nechat.nebo utrhnout Tak to je věc, kterou jsem se též nikde nedočetl, Osobně nechávám 1, ale nemyslím si, že je to 100% správně. Hodně bude záležet na kondici kéře.
Množení vinné révy, 28.2.2014
Díky za zkušenosti. Nastřílím je o víkendu do PET-ek s hlínou. Trochu mě překvapilo, že mi nekoření SO4. Jen to zatím vyrazilo zelený.
Množení vinné révy, 28.2.2014
Mám v PET-ce řízky se zhruba 1-2 centimetrovými kořínky. Kdy je vhodné je zasadit do kontejnerů s hlínou?
Kdy plánujete letos stříhat víno?, 26.2.2014
Popravdě řečeno pruty, jako palec zrovna nemusím. Jednak se špatně ohýbají a ani P: P to své brožuře moc nevyzdvihuje, spíše naopak. Popravdě řečeno jarních mrazíků se tedy letos asi budou bát všichni, protože tímto tempem bude hodně brzo... celý příspěvek >
Zanedbaná vinná réva, 25.2.2014
Celé to asi suché nebude. Pokud si nejste jistá postupujte od konců. Pokud je to na řezu alespoň trochu do zelena, tak je to živé. Vidím tam opravdu hromadu prutů, které předpokládám nejsou všechny loňské letorosty. Ty vykuřte jako první(loňské se... celý příspěvek >
Jak napravit řezem tuto révu, 24.2.2014
Nehledejte v tom vědu. Réva řez miluje. Kmínek odstraníte, když budete chtít. Nabízí se totiž myšlenka ponechat ho a vyvést odtud každoročně tažeň na druhou stranu. Záleží to od výkonu keře jako takového a na prostorových dispozicích.
Jak napravit řezem tuto révu, 24.2.2014
Rozhodně už takto donutíte révu nasadít dost letorostů. V sozóně už to pak bude jen o tom udělat správný podlom a podporovat hlavně budoucí tažně. A něměli by se na nich nechávat fazochy.           
Zanedbaná vinná réva, 24.2.2014
Dobrý den. Jestli jste si přečetla to vedlejší vlákno. Tak jste se určitě dozvěděla, že řezy jsou v podstatě jen 2. A to na čípky, nebo na tažně. Řez se voli hlavně dle odrůdy. Ta Vaše vypadá jako by v minulosti byla vedena na vodorovný kordón. Takže... celý příspěvek >
Jak napravit řezem tuto révu, 20.2.2014 Obsahuje fotku
Jinak. toto bych tam nechal.
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika