Příspěvky uživatele - 133.163

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Ako Vám dozrievajú strapce?, 5.12.2011
Děkuji za nabídku, dovolím si ji využít.
Rajcata a pestovani v kyblu - jakou zeminu?, 5.12.2011
Já používám jakoukoliv slušnou zeminu která je k dispozici. Letos jsem míchal kompost s ornicí půl na půl, pokud je zemina těžká tak přidám i písek nebo koupený substrát. Umím taky vmíchat do zeminy trochu NPK a pro hnojení během vegetace používám... celý příspěvek >
Podzimní řez nově zasazených slivoní, 2.12.2011
Nejedná se přímo o řez slivoní ale chtěl bych se vetřít (za což se dopředu omlouvám) do tohoto tématu s dotazem. Mám mladé, celkem malé stromky a chci je přesadit, jeden je nektarinka z pecky a druhý je roubovanec Granny Smith. Předpokládám že bude... celý příspěvek >
Rajčata Kumoto, 2.12.2011 Obsahuje fotku
Tak jsem ho ochutnal ale jsem na rozpacích. Pro mne to rozhodně není sladké rajče (mám s čím porovnávat), po zakousnutí do něj má celkem prázdnou chuť typickou pro rajčata z velkovýroby s malou příchutí klasického černého rajčete, ostřejší... celý příspěvek >
Jaké pálivé papričky a jejic pěstování, 1.12.2011
Nejuniverzálnější budou pálivé hladkostěné papriky maďarského typu. Měl jsem je letos včetně Habanera, malých pálivých papriček neznámé mi odrůdy a odrůdy Peter Peper. Nesuším je v sušičce ale volně zavěšené na provázku a tady jsem pozoroval jak se... celý příspěvek >
Rajčata Kumoto, 1.12.2011
V Brně, tesco extra v heršpicích u dálnice, balení 4 ks Kumato - 10,- Kč, zítra bych je měl mít doma. Jiná možnost semen asi není. A co jste si vybral za odrůdy?
Rajčata Kumoto, 1.12.2011
Zrovinka pídím po plodech aby je vyzkoušel. Semena k prodeji nejsou a k nabídce semen této odrůdy na aukru nemám důvěru. Snad se mi podaří je někde sehnat.
Jaké pálivé papričky a jejic pěstování, 29.11.2011
Habanera na sušení nedoporučuji díky členitosti jejich povrchu, volte odrůdy s hladkým povrchem.
Prisvetlenie priesad, 28.11.2011
Vysloveně balkonové odrůdy vysévám začátkem ledna.
Nejchutnější rajčata, 24.11.2011 Obsahuje fotku
Pár ukázek pro nadcházející pečící a sušící sezonu.
Nejchutnější rajčata, 24.11.2011 Obsahuje fotku
Měl by to být  "Žlutý Gigant", na přiložené fotce vlevo nahoře.
Nejchutnější rajčata, 23.11.2011
Kupovaná jsou rovněž vynikající, s kaparou, v paprikovém oleji aj.. Hodně jsme pekli v létě dle tohoto postupu. I nyní se dá v různých akcích koupit např. odrůda ROMA (soudková) která je na pečení velmi vhodná. Ještě potřebuji ověřit nějaký postup... celý příspěvek >
Jaké pálivé papričky a jejic pěstování, 23.11.2011
Tak to bych volil odrůdu tohoto typu.
Jaké pálivé papričky a jejic pěstování, 23.11.2011
A jakou máte představu o jejich využití (sušení, nakládání, malé, velké)? Asi bych doporučil něco malého nebo menšího na usušení a něco většího na zavaření nebo pečení, ke konzumaci za syrova.
Nejchutnější rajčata, 23.11.2011
Pokud budete sušit rajčata při vysoké teplotě, což by se nad rozpáleným plechem mohlo stát, tak vám budou černat. Já si naopak myslím že 4 dny jsou super. O víkendu jsem sušil rajčata 2-3 dny v sušičce.
Další diskuze:  6667686970>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika