|
Příspěvky uživatele - 133.163
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Stanoviště pro rajčata, papriky, okurky, 12.3.2012 Zkusil jsem předloni ve foliáku rajče ale listy byly neustále obsypány kapkami vody, rostlina chytla plíseň velmi brzy a od té doby tam rajčata nedávám. Bude to hlavně tím že ho nemám "u huby". Do skleníku dám tak dvě na zkoušku, patrně to bude... celý příspěvek > |  | Stanoviště pro rajčata, papriky, okurky, 12.3.2012 A jak se vyrovnáváte s prostředím ve skleníku, tzn. rajčata potřebují sucho ale okurky nebo papriky zase vlhko?
Ještě k té plísni okurek, je to stopro plíseň? Nejsou to svilušky? Já jsem s rozpoznáním napadení vloni totálně narazil. |  |
|  | Papriky po 1 nebo 2 rostlinách?, 12.3.2012 Mizerná klíčivost semen papriky Sluníčko za více než 60,- ká od této šlechtitelky rozhodla o tom že ty tři co vzešly budou po jedné rostlině .
Moje praxe viz v příspěvku výše. |  | Problém s rašením podezření na Hálčivce, 12.3.2012 Já tento týden, jen co se ustálí počasí, tzn. bezvětří a nebudou hrozit srážky. |  | Stanoviště pro rajčata, papriky, okurky, 12.3.2012 Snažím se to rotovat ale místo na to moc nemám, takže je to někdy i po sobě, zvláště ve skleníku a foliáku. Samozřejmě že je to o živinách a vyčerpání půdy, pokud prosperují tak to zase nějak moc neřeším. Do poslední chvíle místo výsadby tajím a než... celý příspěvek > |  | Roubování rajčat, zkušenosti, zdroje podnoží 2012, 9.3.2012 Jedna přeživší naroubovaná rostlina zatím prosperuje. Zakoupil jsem plastové krabice s víkem které využiji pro zajištění vlhkého prostředí pro čerstvě naroubované rostliny. Ještě musím vymyslet nějaký rošt (na dno) na kterém budou kelímky stát tak... celý příspěvek > |  | Kadeřavost - postřik dnes?, 9.3.2012 Kocide 2000? |  | Nejchutnější rajčata, 8.3.2012  Máte na mysli typ rajčete na přiloženém snímku nebo spíše tvar špičky citronu - Citrina?
|  | Výsev rajčat, 8.3.2012 Jelikož vysazuji více než stovku sazenic tak hraje velikost kelímků dosti podstatnou roli co se místa týče, navíc ty dvoudecové akorát "pasují" do plastových přepravek ve kterých sazenice přechovávám kvůli snadnému přenášení. Samozřejmě že čím větší,... celý příspěvek > |  | Kadeřavost - postřik dnes?, 7.3.2012 Já to vidím na druhý postřik o víkendu a třetí už asi bude muset nastat ve zkráceném termínu další víkend. Zvažuji dokonce provést postřik "systémovým" prostředkem již nyní (jako druhý), aby nebylo za týden pozdě. |  |
|  | Papriky - klíčivost semen, 7.3.2012 Černá hruška - Větší masité tmavé rajče které hodně praskalo, vyřadil jsem ho, stejně jako většinu černých odrůd.
Ispolin - neměl jsem ho
Zlaté srdce - neměl jsem ho, měl jsem oranžový Podarok Fei což bude něco podobného, typ býčí srdce v... celý příspěvek > |  | Papriky - klíčivost semen, 7.3.2012 To PP: Děkuji za inspiraci, hned jak otevřou tak si koupím záznamník (nejlepší asi bude ten kroužkový s vyměnitelnými listy a abecedními přihrádkami, tam mohu dát linkované, čisté nebo čtverečkované) nebo i dva, to kdybych jeden ztratil (myslíte že... celý příspěvek > |  | Papriky - klíčivost semen, 7.3.2012 Letos jen papriky, mrkev, cukety, okurky, melouny, palmu, banánovník, yuku, co se týče rajčat tak se tam nově objevila cherry Roma. Několik odrůd rajčat jsem tam objednával vloni a semínka ještě mám, některé odrůdy jsem vyřadil (Orange Roma, Green... celý příspěvek > |  | Kadeřavost - postřik dnes?, 7.3.2012 Tady jsem spíše chtěl poukázat na to jak dokáže dům (řadovka) naakumulovat na jižní straně teplo. Dnes jsem na silnici ve Valtickém lese naměřil -8°C, přitom zde byly celý týden teploty řádově o 2-3 vyšší než u nás v "dědině". Ten... celý příspěvek > |  | Rajčata tolerantní k plísni bramborové, 5.3.2012 My tu řešíme jak to udělat aby rajčata přežila v zimě a děda je pěstuje na okenním parapetu bez problémů. Podívejte se na receptář ze soboty 3.3.2012 |  |
 |
|
|
|