|
Úprava malotraktora, 11.1.2014 
|
 |
Úprava malotraktora, 11.1.2014  Pokusim sa zatial pridat foto inych autorov len tak pre inspiraciu snad ma za to nebudu preklinat...:) (Rasty) |
 |
|
 |
Úprava malotraktora, 11.1.2014 Samozrejme ze dam len my to ide hrozne pomali pred tym ako som sa dotoho pustal som este ani zvarat nevedel...:)nuz mal som ja ist predsa na tu strojarinu ked som bol mladsi...:( (Rasty) |
 |
Úprava malotraktora, 10.1.2014 Vdaka chcel som sa inspirovat ako spravit takyto mechanizmus ale kedze sa my valal doma hydraulicky valec zohnal som rucnu pumpu a dam spravit hadice a neak to vyriesim... prerabam Agzata ale nie na klabak ako vy Vari ale s motorm v zadu... Zadny... celý příspěvek > |
 |
Úprava malotraktora, 6.1.2014 Zdravim zaujmalo by ma ako mas vyrieseny zdvyhaci mechanizmus zavesu naradia.Neake foto nebudu?A prosim ta za vsetkych domacich konstrukterov(kutilov)...:)) aby ste pridal aj neake video ako sa stakymto strojom pracuje ked to budete mat hotove...... celý příspěvek > |
 |
Agzat minitrak, 1.12.2013  Tieto traktory sa nevyrabaju.Priamo v agzate my bolo povedane ze bol vyrobeny prototip ktory predaly a s vyrobou sa nezacalo.Asi pre nezaujem:(ten stroj bol neni davno na predaj.Niekde na bazosi som videl inzerat... |
 |
Úprava malotraktora, 30.11.2013 A pre aku upravu ste sa teda rozhodol?Ja som rozhodnuty pre prednu vykivnu napravu a zadny nahon pretoze mam prevodovku Agzat ktoru casom vymenim za prevodovku s diferencialom co je obrovska vyhoda.Manevrovatelnost na asfalte sa zlepsi odstrani sa... celý příspěvek > |
 |
Úprava malotraktora, 24.11.2013 Tu je link na video kde maju takuto prestavbu spravenu a hrozne by ma zaujmalo ake prace sa daju vykonavat s prednym nahonom, ktory podla mna v tomto pripade je nevihodou.Na druhu stranu je manevrovatelnost oproti prestavbe na zadny nahon s prednou... celý příspěvek > |
 |
Agzat tuning, 14.2.2013 Vdaka za radu... ze ma to nenapalo skor...:))
|
 |
Agzat tuning, 31.12.2012 Zdravim paci sa mi ako ste prerobily svojho agzata a to iste mam v plane aj ja v podstate som uz aj zacal len by ma zaujmala jedna vec.Ako sa vam podarilo zostelovat mechanizmus radenia.Viem ze sa da otocit o 180° ale nikdy mi nezapasuje palec... celý příspěvek > |
 |
|
 |