Příspěvky uživatele - 220.186

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jaký olej na mazani retezu do pily?, 3.1.2014
Napsal jste to velmi pěkně, máte mou pochvalu. Taky dík za typ na Mogul Alfa Bio, kouknu se na jeho ceny a složení (minimálně nemá ty aditiva pro mazání horkých pístních kroužků oproti M6A). Moje věty proti tomu jsou výkřiky vytržené z... celý příspěvek >
No v přírodě u odbourávání olejů ani tak nezáleží na tom, jestli jsou minerálního nebo rostliného původu, ale na tom jak dobře se dispergují a následně zmýdelňují. V lese se tak děje navázáním na huminové kyseliny za přítomnosti vody. Tedy bioolej... celý příspěvek >
Pro srovnání by jste si měl udělat to samé s kuchyňským olejem a fermeží k napouštění. Mělo by vám vyjít pořadí Fermež-kuchyňský-Bipol-Primol-M6A(D). K polymeraci přispívá mimo oxidace i přítomnost znečištění. Tedy například u toho kdo střídá... celý příspěvek >
Sekačka z Lidlu, 3.1.2014
Tato má lamelovou spojku, pokud se jedá o model co jsem měl v ruce. Při velkých rovinných plochách ji nezničíte, ale při potřebě kličkovat mezi stromky a keříky v závislosti na době a četnosti trvání prokluzu lamel tyto vydrží po celou dobu záruční... celý příspěvek >
Nemohu se rozhodnout mezi Shindaiwa 452s nebo Dolmar PS-420 SC, 3.1.2014
na jednorázovku typu 65cm dub si pozvu Radovana B. a nebudu se kvůli tomu tahat 8 let a víc s pilou byť jen o 30dkg těžší... Navíc mi ta Shindaiwa připadá jako pajcnutý starší model HQ (dokud byly s kovovými kartery) maličko doladěná, aby se její... celý příspěvek >
v tom případě si nechte zvážit (určit hmotnost) pily v plné výbavě. Někdy je tabulková hodnota hmotnosti uvedena pouze za motor bez lišty. Pak se rozhodněte pro tu lehčí. Stejně asi u obou pil neseženete grafy průběhu kroutícího momentu na otáčkách,... celý příspěvek >
Koukám, že Vás ukřičeli ti s názory "kupte si silnější pilu", místo aby vám poraili pilu lehčí, optimální na 90% práce a prozradili Vám, že těch 10% při znalosti jak na to zvládnete i s pilou slabší. Příklad : Nebudu manželce kupovat Superb, když... celý příspěvek >
Jak naložit maso na uzení, 3.1.2014
Dcera mé kamarádky, která studuje VŠCHT či něco podobného povídala, že při technologii potravin se učili jak se provádí u masa obdoba pasterace. Takže maso na pultech i když je deklarované jako čerstvé, bylo velmi rychle zmrazeno na -32°C a pak... celý příspěvek >
Staré odrody slivek, 3.1.2014
Ne, jak jsem psal dříve, je to Vysoká nad Labem. Švestky jsou viruprosté zřejmě jak píšete, že se jedná o přirozený prostorový izolát. Téměř ze tří stran je obec obklopena lesem a vedou do ní mimo lesních cest tři silnice lemované jabloněmi a jedna... celý příspěvek >
řepkový olej má nejvíce siličných složek, tedy molekul se sírou a chlorem, které škodí pile. Navíc některé estery mají snahu polymerovat. Ekologické oleje mají aditiva pro potlačení těchto negativních vlivů rostliných olejů a zvýšení jejich mazací... celý příspěvek >
Dokud to aspoň trochu teče, je možné, že vám to z části vyčistí používání motorového oleje. Na řetěz to bude stačit a roltop lišty můžete přimazat ručně. Pokud máte PP90 zadarmo a chcete ho ekologicky zlikvidovat použitím na ztrátové mazání... celý příspěvek >
Jaký olej na mazani retezu do pily?, 2.1.2014
Já bych PP90 nepoužíval, i když jej mám v H provedení dost z výměny náplně v DSK317. Pokud chcete nakupovat levný stáčený, koukněte se po M6A nebo M6AD. Biopol nevysychá, ale jsou v něm složky co polymerují jako fermež. Vyschlé se dá rozpustit... celý příspěvek >
Staré odrody slivek, 2.1.2014
Z Vysoké je kamarád, co mne do toho uvrtal... Původně si myslel, že přemluvím tchána, jako většího odborníka v tomto oboru, ale život mění. Předloňskou zimu, kdy se tak stalo nebylo na stromech v podstatě co brát aby to bylo použitelné na rouby, tak... celý příspěvek >
Staré odrody slivek, 2.1.2014
Ne, Vysoká nad Labem, ale je docela nízko. Dolní kraj aleje je 237 m n.m.  a horní okraj aleje 251 m n.m. Krásný výhled je na alej z nedávno obnovené rozhledny Milíř s ochozem na úrovni cca 304 m n.m. No nakonec to dopadlo tak, že už dnes... celý příspěvek >
Česnek v ''zimě'' vyklíčil, 2.1.2014
Pokud máte dostatečně široké meziřádky (30 cm a více) dá se řádek trochu nahrnout zeminou z meziřadí jako se to dělá u růží nebo brambor. Ale klidně to nechte na konec teplého období, aby jste ho časným přihrnutím neurychlil ještě více. Jinak lístky... celý příspěvek >
Další diskuze:  3637383940>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika