Příspěvky uživatele - 10.138

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
McCulloch CS 350 alebo niečo iné?, 11.1.2014
Neviem kto sem tahal cinu, alebo uz Hecht vyrabaju nebodaj v nemecku??? :D  Len tak pre zaujimavost, drzali ste niekedy vobec nejaku Dolmarku v ruke, ak ano ktoru? Alebo cerpate svoje informacie iba z internetu?
McCulloch CS 350 alebo niečo iné?, 11.1.2014
no neviem, ked som kupoval hobby pilu, tak som rpesiel vela diskuzii tu aj inde na nete a prave na PS 45 bolo najmenej staznosti na poruchovost, vyrazne menej ako an rozne Hecht a pdobne srandy... druha vec je, neviem ak ov cechach ale ja osobne mam... celý příspěvek >
McCulloch CS 350 alebo niečo iné?, 11.1.2014
mne to skor pripada ze autor je uz rozhodnuty, len potrebuje pre ciste svedomie aby mu to niekto odobril ze to je ten spravny vyber, ze sa nemyli...
McCulloch CS 350 alebo niečo iné?, 9.1.2014
Ja som si za podobnu cenu na obcasnu pracu na zahrade kupil Dolmar PS 45 a absolutna spokojnost. Cistil som s nou naletove dreviny, aj rezal agaty na polena.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika