|
Příspěvky uživatele - 3.167
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Kanadské borůvky - hnojení slepičáky, 3.3.2017 Dobrý den, chtěl jsem se zeptat jestli je vhodné hnojit Kanadské borůvky vykvašeným slepičincem. Děkuji za odpověd.
Martin |  | Jak naložit maso na uzení, 9.1.2014 Já jsem několikrát nakládal maso jen v soli a ta rychlost prosolení a probarvení byla alespoň u mne daleko delší než s použitím DSS. Pokud naředím DSS 1:1 s normální solí jak jsem již psal, tak to na chuti nepoznám. Ani já nevím, proč je rychlost... celý příspěvek > |  |
|  | Jak naložit maso na uzení, 8.1.2014 Ještě ten slíbený odkaz na tabulku. Osobně nakládám podle té varianty pro menší slanost, vychází to tam na cca 2.28 % soli. Cukr již nepřidávám, vzhledem k tomu, že je již obsažen formou škrobového cukru a syrupu v DSS(dusitanová solící směs), tak mi... celý příspěvek > |  | Jak naložit maso na uzení, 8.1.2014 Dobře, tak tedy snižuje na minimum riziko otravy botulinem, a podstatně se snižuje riziko zvrhnutí láku a to z toho důvodu, ze zkrátíme dobu naložení masa zhruba o polovinu. Lák se mi při 14 dnech nakládání ještě nezkazil. U 4-6 týdnů v láku z... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|