Příspěvky uživatele - 39.219

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Bezsemené stolní odrůdy, 25.4.2013
Včera jsem byl vyzvednout osobně v Velkých Bílovicích u zmíněného prodejce / sapara.cz/ přes e-shop objednané sazenice stolního vína. Sazenice jsou pěkné, pěkné i kořeny a u prodejce velmi dobře uskladněné, každá označená. Na místě jsem... celý příspěvek >
Moniliový úžeh, 18.4.2013
Stavoval jsem se dnes na zahradě a meruňky jsou těsně před rozkvetením, rozvinutí květů je otázka spíš hodin než dní. Postříkat jsem dnes ale nestihl. Předpověď na pátek a sobotu je vytrvalý déšť. Mám litovat dnešního nedostatku času, nebo se dá... celý příspěvek >
Dolmar 420 první zkušenosti, 17.4.2013
Pavle, přeju spokojenost s novou pilou Meruňka byla dobrá takže i já děkuji .      j.c.  
Lišejník na angreštu, 17.4.2013
Postři mědí funguje. Větve co jsme stříkli Kuprikolem že nám zbylo od broskví, jsou jak na angreštu tak na meruňkách bez mechu a lišejníku. Narok poštříkám ty stromy celý, teď už jsou moc narašený.    j.c.
Meruňka ananaska, 16.4.2013
Zdá se, že pojem meruňka ananaska bude mít spousta pěstitelů spojených mnohdy s jinou odrůdou. U nás naopak ananaska byla před léty spojena s meruňkou s velkými, výrazně oranžovými plody s velkou peckou a červeným líčkem. kterých nebylo ve srovnání... celý příspěvek >
Ostřička řetězu nebo pilník, 12.4.2013
Tondem uvedený video je vcelku názorný a povedený. Brousím na liště a držák lišty na práci v terénu jsem si na to časem opatřil. Pokud ho s sebou nemám zaříznu lištu do prvního vhodně postavenýho klacku.. někdy přes řetězovou brzdu, jindy ne, recept... celý příspěvek >
Hnojení, postřiky rajčat - rady, 11.4.2013
Odměrkama jsem to nikdy nedávkoval.    Asi taky záleží v jaké podobě jsou ty bobky. Já beru od chovatele odležený slepičí hnůj i s podestýlkou a na řádek kde mi vleze 12 rajčat dávám 2 kolečka kompostu, na každý kolečko pak pytel toho... celý příspěvek >
Hnojení, postřiky rajčat - rady, 10.4.2013
Klidně to vyzkoušejte, používám je taky. Při sázení rajčat nesázím do důlku ale kopu brázdu napříč přes záhon kolem 30 cm hlubokou, možná víc. Dno bohatě vystelu kompostem s přídavkem slepičího hnoje popř trochou cereritu, promíchám to spolu... celý příspěvek >
Darling po zime ide na sucho, 7.4.2013
Čerpadlo mám umístěný na rámu ve studni, na zimu ho demontuji. Expanzka je na potrubí ve sklepě. Expanzka je na systému vodárny vždy dobře, čerpadlo nespíná pak kvůli každé kapce, vody která uteče ze systému kapajícím kohoutkem nebo prokapávajícím... celý příspěvek >
Darling po zime ide na sucho, 7.4.2013
Každé jaro při montáži čerpadla do studny jej musím zavodnit.  Bez zavodnění by vodou tahalo čertví jak dlouho, nebo ji nenatahlo vůbec.  Jedno zavodnění vždy stačí. Vodu mám v 6,5m, na savici dole zpětnou klapku.    ... celý příspěvek >
Kdy stříkat proti monilioze?, 7.4.2013
Některé postřiky budeme muset nahradit jinými           j.c.
Zemní vruty, 6.4.2013
.      Se dřevem umíte, moc pěkné.      j.c.
Husqvarna 455e Rancher nebo Dolmar 4605, 5.4.2013
Pravděpodobně jako většina jsem při výběru pily dbal na to, aby měla pila štelování průtoku oleje na mazání lišty.  Dosud jsem s mazáním neměl problem a Jaktěživ sem na to nastavení nemákl. Obecné doporučení je do tvrdýho, suchýho dřeva přidat. ... celý příspěvek >
Poradíte mi prosím co s touto skulpturou, 4.4.2013
Souhlas, pokud dává dobrá jablka, strom ponechat. Při nadůrodě se dá vždy část vymoštovat, nasušit. Míchanýma křížalama s přídavkem sušených hrušek i rozinek zásobuji svý děcka i známý a ještě nikdo neohrnul nos.   j.c.
Prodat vinný sklípek nebo nechat?, 4.4.2013
Ze zadání dotazu není patrné jak jste na tom s věkem, ani jak početná je vaše přímá rodina. Jaký vztah má k zemědělství paní nebo děti. Je to celé jen a jen o chuti. Socka asi nejste. Přesto s tím co mám za sebou i kolem sebe si dovolím říct, že... celý příspěvek >
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika