Příspěvky uživatele - 96.2

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Hledám pěkný strom, 30.11.2009
a co magnolie :-)
Růže, 30.11.2009 Obsahuje fotku
gertrude jekyll
Růže, 30.11.2009 Obsahuje fotku
leonardo da vinci
Masová chryzantéma, 30.11.2009
Normálně zahradnický z pytle ale je na něm napsáno substrát pro výsevy, případně množárenský substrát panidana
Co je to za plevele a jak na ně?, 29.11.2009
Dobrý den, ten popenec -glechoma hederacea- také prodávají v zahradnictví, já neználek jsem si ho koupila za 27 Kč až pak jsem zjistila, že ho mám na zahradě, Ale teď jsem moc ráda, že jsem tuhle kytičku objevila. Je to vynikající odolná půdo- i... celý příspěvek >
Pyr v travniku, 29.11.2009
Dobrý den, proč chcete ničit trávu z trávníku? V záhonech je jistě pýr nepříjemný, ale jde docela dobře vyplejt, to jsou horší plevele. Vykašlete se na to, takhle byste každý rok zlikvidoval trávník roundupem, znovu zasil a tak pořád dokola. Normálně... celý příspěvek >
Čím zničit heřmánek v trávě?, 29.11.2009
Proboha proč ho chcete zničit? Je léčivý, voňavý a krásně kvete. Necpěte si do zahrady zbytečně jedy, heřmánek se dá docela snadno vyplejt. Jsou horší plevele. Krásnou zahradu i s heřmánkem přeje panidana
Jak na ní?, 29.11.2009
Dobrý den, hledala jsem v encyklopedii a skutečně to vypadá spíš na válečku lesní než na ostřici(pokud má listy na omak spíš měkké a jakoby chlupaté tak to bude válečka). Protože je vápnomilná, tak to vápnění nepomůže. Protože na rozdíl od ostatních... celý příspěvek >
Kočičí kytička, 25.11.2009
Je to šanta kočičí. Povídali o tom v jednom anglickém seriálu o zvířatech, a bylo to napsané i na sáčku se semínky,  tak jsem si koupila semínka abych mým kočkám udělala radost. Sazeničku jsem dala známým, ti mají 2 kočky. Ani jedna z koček... celý příspěvek >
Doporučte dobrou knihu o rostlinolékařství, 24.11.2009
nedávno jsem si koupila dobrou knížku: Škůdci a choroby rostlin (autoři: Kazda, Prokinová, Ryšánek), vydal knižní klub, edice průvodce přírodou, 288 stran, 249Kč, barevných obrázků nepočítaně. Stále k dostání běžně v knihkupectvích. Obsah knížky... celý příspěvek >
Japonská vrba, 23.11.2009
poraďte prosím ještě - mám stejný dotaz jako zuzana - může se tato vrba pěstovat dlouhodobě ve velkém květináči na terase? mám ji tam 2 roky a zatím se jí daří, ale samozřejmě roste a květináč se nemůže zvětšovat donekonečna. Mám při přesazování taky... celý příspěvek >
Plíseň nebo houba?, 20.11.2009
dobrý den, nejsem odborník, ale když vám ještě nikdo nenapsal, tak se pokusím: sousedku ubezpečte, že za to rozhodně nemůžete vy ani ta nádrž. to by nikdo nemohl pěstovat růže třeba u jezírka. A teď k těm foto foto 1. cituji "odumírání... celý příspěvek >
Svinuté listy rajčat, 19.11.2009
dobrý den nejsem odborník, ale na té fotografii je úplně zdravé rajče, takhle si rajčata zmenšují plochu listu když je horko panidana
Kočka na zahradě, 19.11.2009
a až vyhubíte všechny kočky opovažte se přijít s dotazem jak se zbavit krtků, myší, hryzců, hrabošů a potkanů zdravím! panidana
Co je toto za dřevinu, voskové listy jako růže, 27.10.2009
poradí mě prosím někdo, jak jí namnožit? děkuji panidana
Další diskuze:  31323334  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika