|
Příspěvky uživatele - 96.2
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Hryzec polní / vodní, 8.12.2009 Hryzec je fakt ze všeho nejhorší. Někdo radí afrikány, ale moje máma přísahá, že na vlastní oči viděla, jak se asi deseticentimetrové sazeničky pomalu zatahují do země. To jak zespodu užíral hryzec. zbyly jen dva, tři lístečky zezhora. Byla z... celý příspěvek > |  | Pěstování citronu z pecky, 8.12.2009 Dejte foto. |  |
|  | Růže, 8.12.2009  I kdybych si pamatovala jak se jmenuje ta pivoňka nebylo by mi to nic platné, kupovala jsem tenkrát úplně jinou(bílou jednoduchou) a takhle vykvetla! Ne že by se mi nelíbila, naopak, ale... to je jak s těmi plaménky.
Já nejsem žádný odborník,... celý příspěvek > |  | Čím zničit heřmánek v trávě?, 7.12.2009 Dobrý den, omlouvám se, asi jsem odpověděla trochu hloupě. Ale jak sám říkáte, jsou to jednoletky a pokud se nenechají vysemenit tak nepůsobí problémy. V trávě se zlikvidují sekáním a jinde to stačí prostě nezanedbat a včas... celý příspěvek > |  | Zúrodnění písčité půdy, 7.12.2009 Z mojí hlíny dokážu udělat váleček, jenom když náhodou vemu do ruky kočičinec |  | Odrůda rajčete, 7.12.2009 dobrý den, já si pěstuju ze semínek vždycky jen asi 10 sazenic, tak nemám moc velkou zkušenost, ale letos jsem měla prvně bejbino a řekla bych, že to bylo nejlepší rajče ze všech, co jsem pěstovala. Po všech stránkách - chuť, úroda, velikost plodů... celý příspěvek > |  | Rajče tyčkové Tipo F1, Toro F1, 7.12.2009 Díky za tip! Příští rok to určitě zkusím. Konečně pokojovka, která se bude líbit manželovi!
Píšete, že sázíte rajčata ven až když kvetou. Já s nima taky nepospíchám. Kamarádka mě poradila, že je přesazuje 3x. Maličké do kelímku od jogurtu a pak... celý příspěvek > |  | Zázraky v zahradě, 7.12.2009  Ježiši ta užovka to je krása! Já jsem měla v jezirku žábu, sedávala na listu leknínu, ale nepodařilo se mi jí vyfotit. Housenky otakárků jsem "pěstovala" na kopru, ale živýho otakárka jsem snad nikdy v životě neviděla. Máte krásný... celý příspěvek > |  | Zázraky v zahradě, 7.12.2009  Dobrý den, právě jsem se rozčílila při čtení diskuze na téma jak hubit ty nebezpečné zlé a zbytečné včely. Tak mě moc potěšilo, že jsem našla tohle téma. Je tak uklidňující zjistit, že jsou na světě lidi, kteří, když uvidí na zahradě zajímavý hmyz,... celý příspěvek > |  | Rajče tyčkové Tipo F1, Toro F1, 7.12.2009 Paní Žanet, divím se a obdivuji!
To už vám plodí na podzim uštípnuté sazenice rajčat? Z čeho tu sazenici děláte? Uštípnete vršek s květy, nebo vylomíte postraní výhon? Ne že bych byla tak hladová, ale fakt mě to zajímá.
Zdravím vás Dana |  |
|  | Jak se zbavit včel?, 6.12.2009 A proč jste si stavěl dům 10 metrů od včelích úlů??? |  | Rychle rostoucí dřevina, 6.12.2009 Dobrý den, neumím si představit jak by se z toho dala udělat bonsaj. Jestli to je ještě mladé, pak to honem přesadte někam hodně daleko od domu. Jinak mě napadá jako využití jedině to pokácet a na pařez postavit květináč, nebo to využít jako nohu od... celý příspěvek > |  | Rychle rostoucí dřevina, 6.12.2009 Je to kultivar topolu černého s názvem "italica"
dana |  | Růže, 6.12.2009  Výše uvedený příspěvek jsem psala já, ale vypadl mi proud a tím jsem vypadla z registrace - to jen abych nevypadala za nezdvořáka, co se neumí podepsat. Teď se pokusím vložit foto.
Dana |  | Růže, 6.12.2009 Zdravím, s těmi plaménky je fakt potíž, když už konečně seženu odrůdu, kterou chci, tak je to napotvoru něco úplně jiného. Jediná pomoc asi je -kupovat je kvetoucí.
Všichni máte tak nádherné růže, začínám přemýšlet, jakou ještě koupit. Jedna růžička... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|