Příspěvky uživatele - 96.2

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Kočičí kytička, 15.12.2009 Obsahuje fotku
Ano, to je správná poznámka! Většina pěstovaných šant má zahradní původ (např nepeta x faaseni), čili jsou to kultivary odvozené od původního druhu šanty kočičí (nepeta cataria L.) Tyto vyšlechtěné zahradní kultivary modře kvetoucí, pravděpodobně už... celý příspěvek >
Zázraky v zahradě, 15.12.2009 Obsahuje fotku
Ahoj, tak tam já bydlím, pár kilometrů od Slap. Máte pravdu. Hodně lídí hledá zážitky všude možně, ale přitom ty opravdové zázraky mají často přímo před nosem! (ovšem to se nás naštěstí netýká). Krajinu zatím focenou nemám, tak dám fotku mé Zuzanky.... celý příspěvek >
Zázraky v zahradě, 13.12.2009
Snímky jsou moc krásné - mají náladu a to se mi líbí.  I ten váš pejsek! Boxeři jsou dnes vidět zřídka. Bydlíte v moc pěkné krajině. Připomíná mi tu mojí - střední povltaví. Já z loňska fotky nemám, digi foták jsem si koupila na jaře, a to... celý příspěvek >
Rozestupy mezi stromkovými angrešty a rybízy, 13.12.2009
Hlavně jsou nepraktické a víc chytají padlí (tím že jsou při zemi) . Ale rybízy jako keře jsou výnosnější a vydrží déle.
Ale pán chce střídat angrešt a rybíz. Oba jako stromek.
Když tam budou angrešty, tak určitě aspoň těch 1,5m, jak píše host přede mnou - to je fakt minimum. Stromky chcete, abyste to mohl okolo sekat? Jinak třeba černý rybíz je lepší jako keř. 
Dobrý den, když budete střídat stromek a keř tak minimálně 1 metr, když budou v řadě jen keře, tak asi 1,5 m. Pokud budete mít řad víc, tak by řady měly být od sebe vzdálené asi 2,5m minimálně. Lépe 3m. Ono se vám to bude při nových sazeničkách zdát... celý příspěvek >
Zázraky v zahradě, 13.12.2009
Přesně tak! Nádhera!
Co chybí Clematisu?, 13.12.2009
Moc děkuji za zprávu. Jestli vydržel v kondici do zimy, tak to doufejme viróza nebude. Jestli máte k dispozici starou omítku, tak jí tam dejte. Já to mám v tomhle dobré - mě tam opadává sama rovnou z domu. Moc vás zdravím, přeju krásné vánoce a... celý příspěvek >
Napadené listy vistárie, 13.12.2009
Dobrý den, podle mě je to důsledkem sání nějakého hmyzu. Listy rybízu se mšicema vypadají hodně podobně.
Co chybí Clematisu?, 13.12.2009
Dobrý den, váš dotaz mě zaujal. Nejsem žádný odborník ale plaménky pěstuju a mám je moc ráda. Toto onemocnění jsem neviděla ve ani skutečnosti, ale bohužel ani v žádné mně dostupné literatuře, kterou jsem v minulých dnech pečlivě prostudovala.... celý příspěvek >
Léčba klematisu, 12.12.2009 Obsahuje fotku
Dobrý den, Plaménky jsou skutečně vápnomilné, ale vadnutí plaménku je houbová choroba, vniká do rostliny většinou poraněním kmínku. Kvalitní zem, správné hnojení a zálivka samozřejmě pomáhá dobrému zdraví rostliny. Samotné vápno v půdě onemocnění... celý příspěvek >
Zázraky v zahradě, 11.12.2009
A já doufám, že budou fota ledových zázraků
Tepelne cerpadlo, 11.12.2009
Podívejte se ještě na vlákno - tepelné čerpadlo zkušenosti? -  v této dikusi.
Tepelne cerpadlo, 11.12.2009
Dobrý den. Předpokládám, že máte na mysli TČ vzduch - voda. Výkon tohoto typu čerpadla závisí samozřejmě na teplotě odebíraného vzduchu. V létě bude výkon TČ asi i vyšší než uvádíte. Proto je ohřev vody v létě TČ tím nejlepším řešením (a za tu... celý příspěvek >
Další diskuze:  2627282930>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika