Příspěvky uživatele - 96.2

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Doporučte kvalitní a co nejsladší odrůdu červeného rybízu, 10.1.2010
Z červených mám Karlštejnský - dobrý, Heinemannův pozdní - kyselý, samá pecka, a Jonkheer van Tets(asi jsem to nenapsala správně) - ten mi moc chutná, je velký a i dobře roste, z černých Othelo - malá úroda a navíc v jednom hrozénku přezrálé i... celý příspěvek >
Jak zakryt černou folii?, 7.1.2010 Obsahuje fotku
Dobrý den, to s tou perlinkou mě napadlo, protože jsme v létě zateplovali a já plácala lepidlo na perlinku a polystyren.  Já mám spíš tůňku, než jezírko protože mám málo místa tak aby tam bylo dost vody a přiměřená hloubka, mám stěny skoro... celý příspěvek >
Co se vyplatí zasít už v lednu za okno, 7.1.2010
Moc děkuji za radu!
Co se vyplatí zasít už v lednu za okno, 6.1.2010
jsem rodilý pražák, odstěhovaný na malou vesnici ve středním povltaví.
Množení a paragrafy, 6.1.2010
Dobrý den. Jsem výtvarnice a když něco namaluji a někdo jiný to bude bez mého souhlasu kopírovat a prodávat, je to krádež! Když to namaluji a prodám mu to se všemi právy, tak si to může množit jak chce. Když šlechtitel vynaloží svůj čas, vzdělání a... celý příspěvek >
Co se vyplatí zasít už v lednu za okno, 6.1.2010
Nádhera, paní Žanet, vy jste prostě úžasná! Kde berete tu energii? Pane Mirku! Předpokládám, že to vysejete do vlhkého agroperlitu a přesazujete pak už do substrátu? Je to takhle lepší, nebo jde spíš o určitou čistotu a hygienu protože to pěstujete... celý příspěvek >
Nocenka, 6.1.2010
Já to viděla, fakt bohužel ne u mně -  mě z celýho pytlíčku semen vzešly dvě takové chudinky, že jsem se ani nepokusila je přezimovat. 
Rostlinky na okraji jezírka, 6.1.2010 Obsahuje fotku
Řekla bych že to funguje líp než v akváriu, neslyšela jsem o akváriu, které by se obešlo bez filtrace. Ještě přidám pomněnku bahenní - kvete prakticky celé léto a navíc je vytrvalá.
Kompost - co do něj, 6.1.2010
Může
Jak zakryt černou folii?, 6.1.2010
Vypadá to dobře! předpokládám, že ten vršek jste nechal odkrytý, aby bylo vidět jak je to udělané. Jen to pletivo bych se bála, že to propíchne folii. V podstatě přesně to samé se dá koupit plastové - je to rohová perlinka - dá se i tvarovat... celý příspěvek >
Rostlinky na okraji jezírka, 6.1.2010
Přesně tak! Pokud si vysadíte domácí botanické druhy, nemusíte o žádné jejich ochraně přemýšlet. A najdou se přitom mezi nimi takové skvosty jako třeba kosatec žlutý.
Hledám pěkný strom, 5.1.2010
Tleskáme vítězi
Pestovanie fuchsie, 5.1.2010
Já měla donedávna koně, tak já zas jen koňský. Ale růžím a plaménkům dopřeju cereritu a balkonovkam na jaře přidám dlouhopůsobící granule a pak už je nehnojím. Stejně bych pravidelně hnojit zapomínala. Z louky sbírám krtince, míchám je půl na půl se... celý příspěvek >
Pestovanie fuchsie, 5.1.2010
To věřím, stejně jako sucho nemají rády když stojí ve vodě a to jim na záhoně nehrozí. Ale já mám zahradu na víc částí. Malou oplocenou zahrádku, aby mi tam nelezli psi, tam mám kytky a zeleninu. Pak louku, kde byl původně sad, ale předchozí majitel... celý příspěvek >
Jste také fandové do bylinek?, 5.1.2010
Origanum není obchodní název, ale latinské jméno. Obchodníci si sice dovedou vymyslet ledacos a mě to štve, ale v tomhle případě dobromysl je oregáno (lidově) neboli Origanum.
Další diskuze:  2627282930>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika