|
Příspěvky uživatele - 96.2
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Kdo má vypěstované rostliny od Lukon-glads?, 17.1.2010 Petro mám v posteli pod polštářem a nemůžu se rozhodnout pro kterou z těch 500 fuchsií. Taky mi přišla nabídka mejlem od ružováškolka mají výběr stromkových růží, které jsem už dlouho chtěla. Dana |  | Kdo má vypěstované rostliny od Lukon-glads?, 16.1.2010  Dítě spí, manžel v hospodě, tak jsem zase tu... Ráda napíšu o těch (pro mě) méně známých rostlinkách. Z těch pro mě nej- to jsou: mavuň (centrantus ruber) - kvete celé léto do podzimu, ještě déle než listopadky, snáší sucho, slunce,... celý příspěvek > |  |
|  | Pochlubte se svojí zahrádkou, 16.1.2010  Máte krásnou zimu a milou chatičku |  | Kdo má vypěstované rostliny od Lukon-glads?, 16.1.2010 Dobrý den, od této firmy pravidelně objednávám, mají slušné ceny a velký výběr neobvyklých a méně známých trvalek, které ráda zkouším. Jsou také jediní, kdo má větší výběr clematisů. (pokud víte ještě o někom jiném, dejte vědět!)
Problém je v tom,... celý příspěvek > |  | Květopas jahodový - koupit nové sazenice?, 14.1.2010 Dobrý den, květopas jahodníkový klade vajíčka do poupat jahod, ale také malin, lesních jahod i růží. Zlikvidováním sazenic jahod nic nevyřešíte (leda tu plíseň). Přezimuje v půdě. Larvy se vyvíjejí v poupatech. Jediná možná ochrana je postřik a to ve... celý příspěvek > |  | Pajazmín - Philadelphus x virginalis‚ Schneesturm, 14.1.2010 Dobrý den, soused mého bratra má živý plot kolem chaty z tohoto keře, plot je už docela starý (patrně to nebude přímo vámi uvedený kultivar) pravidelně stříhaný, velice hustý, jako habrový. Pravda, že nekvete, nebo jen tu a tam. Když byl plot mladý a... celý příspěvek > |  | Neznate nekdo Ukrajinsky traktor MTG?, 14.1.2010 Dobrý den, manžel opravuje stavební a zemědělskou techniku. Ukazovala jsem mu váš dotaz - řekl - nebrat. Drahé náhradní díly a navíc jdou velmi špatně sehnat. Leda tak prý kdyby stál 10 000,- ... |  | Jak na krtky, hraboše a hryzce?, 14.1.2010 Neříkejte hop, dokud neroztaje sníh... |  | Nejvyšší nadmořská výška, 14.1.2010 Ano! jen pište! Ne každý si počte v diskusi o seřízení karburátoru.
Nm: 400, Příbramsko, ovocné stromy nemám, manžel zahradu zabral pro svojí opravnu zemědělských strojů
Dana |  | Živý plot z paviniča (psí víno) a brečtanu po 10-15 rokoch, 13.1.2010 Dobrý den, Váš dotaz nosím v hlavě už několik dní...
Myslím, že se nemusíte obávat zničení plotu (záleží jistě také na tom jaký ten plot máte), Jak ted jezdím, tak si všímám plotů a vídám mnoho starých neudržovaných plotů s psím vínem, které drží,... celý příspěvek > |  |
|  | Kompost a psí výkaly, 13.1.2010 možnost přenosu parazitů? |  | Jakou květinu do závěsného truhlíku?, 11.1.2010 Možná by vám poradil soused |  | Doporučte kvalitní a co nejsladší odrůdu červeného rybízu, 11.1.2010 Dekuji, zkusím ji sehnat. |  | Tůň pod keři, 11.1.2010 Myslela jsem si že tůňku mám já... - necelé 2mčtver.a 600l.
Tedy nejsem vůbec odborník, jen si myslím nejsou ty 2m hloubky příliš? kvůli údržbě, čištění a tak? když by tam člověk jen tak náhodou stál tak aby mu koukala aspoň hlava. Když tam... celý příspěvek > |  | Povijnice nachová, 10.1.2010 Přímo na stanoviště asi v půli dubna, je odolná a mohutná a jak ji jednou vysejete, už ji tam budete mít napořád. Dobře roste i kvete i ve stínu, patří k mým oblíbencům. |  |
 |
|
|
|