Příspěvky uživatele - 96.2

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Kočka na zahradě, 31.1.2010
kočkám vadí to, že je to sprchne, leknou se, kdyby se jim nechtělo čůrat do vlhka, co budou dělat když se jim chce a prší?
Odrůdy pnoucích růží, příprava stanoviště, 30.1.2010
Don Juan mám ale je to spíš vysoký keř a dost namrzá.
Uškodí mráz rostlinám?, 30.1.2010
Dobrý den, podle mého ten sníh to ochrání. Mnohem víc poškození bývá zjara, kdy už všechno pučí a pak přijde třeba jen -5 mrazík a pohroma je hotová. Takže zatím dobrý
Co do truhlíku?, 30.1.2010 Obsahuje fotku
hezké jsou muškáty andělské oči - angeleyes, nejsou vysoké, tvoří kompaktní keřík a spolu s bakopou budou působit velice něžně.
Co je tohle za breberu?, 30.1.2010
Je to červec.
Břečťan - dobrý či špatný nápad?, 29.1.2010
Já bych to s tou agresivitou břečťanu neviděla tak černě. Mám ho na zahradě léta a ještě mě nepokousal. A kdyby se mu zachtělo zeleniny? Od čeho máme zahradní nůžky! Žádný břečťan není tak rychlý, abyste ho nepředeběhla. Takže statečně do... celý příspěvek >
Kdo zná tuhle kytičku?, 29.1.2010
To je určitě nějaký zvonek, druh ale nevím.
Co z toho vyroste?, 29.1.2010
Paní Komínková, tak nám už konečně prozradte, co z toho vyrostlo!
Co do truhlíku?, 29.1.2010
Řekla bych, že do 60cm truhlíku jsou 3 sazeničky akorát. Budete mít ten truhlík jen jeden? Já mám zkušenost, že když se kombinuje moc druhů společně, tak to roste hůř. Já osobně bych radila : kvalitní prostorný samozavlažovací truhlík (s odtokem... celý příspěvek >
Pochlubte se svými balkonovými kytičkami, 29.1.2010
Ahoj, to si určitě vygumovala obličeje proto, že by všichni obdivovali krásné holčičky a růží by si nikdo nevšiml Dana
Vysoky, odolny i pro psi, 29.1.2010
Souhlasím s panem Stefunem. Předpokládám, že hrab je po česky habr. Taky bych radila provizorní plutek, než se rozroste a koupit větší sazeničky. Bratr má na chatě letitý habrový plot, vždycky tam pobíhali psi, i u sousedů, plot je zcela zdravý.... celý příspěvek >
Živý plot z paviniča (psí víno) a brečtanu po 10-15 rokoch, 26.1.2010
Dobrý den, na plot délky 3m vám bude bohatě stačit jedna sazenice. První rok zakoření, druhým rokem už ji budete muset zastřihávat, protože jí ten plot bude malý. Dana
Poznáte, co vyroste?, 25.1.2010
Klokoč???
Co do truhlíku?, 24.1.2010
p.s. jukněte na téma - pochlubte se svými balkonovými kytičkami! Dana
Co do truhlíku?, 24.1.2010
Dobrý den, paní měla asi na mysli spíš molici - Plectranthus, což je převyslá rostlina do truhlíků, ozdobná listem, svým pachem (prý) odpuzující hmyz. Tady v Zahradě najdete hodně diskuzí o balkónovkách i s fotografiemi, určitě tam najdete... celý příspěvek >
Další diskuze:  2122232425>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika