|
Příspěvky uživatele - 96.2
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Kočka na zahradě, 31.1.2010 kočkám vadí to, že je to sprchne, leknou se, kdyby se jim nechtělo čůrat do vlhka, co budou dělat když se jim chce a prší? |  | Odrůdy pnoucích růží, příprava stanoviště, 30.1.2010 Don Juan mám ale je to spíš vysoký keř a dost namrzá. |  |
|  | Uškodí mráz rostlinám?, 30.1.2010 Dobrý den, podle mého ten sníh to ochrání. Mnohem víc poškození bývá zjara, kdy už všechno pučí a pak přijde třeba jen -5 mrazík a pohroma je hotová. Takže zatím dobrý |  | Co do truhlíku?, 30.1.2010  hezké jsou muškáty andělské oči - angeleyes, nejsou vysoké, tvoří kompaktní keřík a spolu s bakopou budou působit velice něžně. |  | Co je tohle za breberu?, 30.1.2010 Je to červec. |  | Břečťan - dobrý či špatný nápad?, 29.1.2010 Já bych to s tou agresivitou břečťanu neviděla tak černě. Mám ho na zahradě léta a ještě mě nepokousal. A kdyby se mu zachtělo zeleniny? Od čeho máme zahradní nůžky! Žádný břečťan není tak rychlý, abyste ho nepředeběhla. Takže statečně do... celý příspěvek > |  | Kdo zná tuhle kytičku?, 29.1.2010 To je určitě nějaký zvonek, druh ale nevím. |  | Co z toho vyroste?, 29.1.2010 Paní Komínková, tak nám už konečně prozradte, co z toho vyrostlo! |  | Co do truhlíku?, 29.1.2010 Řekla bych, že do 60cm truhlíku jsou 3 sazeničky akorát. Budete mít ten truhlík jen jeden? Já mám zkušenost, že když se kombinuje moc druhů společně, tak to roste hůř. Já osobně bych radila : kvalitní prostorný samozavlažovací truhlík (s odtokem... celý příspěvek > |  | Pochlubte se svými balkonovými kytičkami, 29.1.2010 Ahoj, to si určitě vygumovala obličeje proto, že by všichni obdivovali krásné holčičky a růží by si nikdo nevšiml
Dana |  |
|  | Vysoky, odolny i pro psi, 29.1.2010 Souhlasím s panem Stefunem. Předpokládám, že hrab je po česky habr. Taky bych radila provizorní plutek, než se rozroste a koupit větší sazeničky. Bratr má na chatě letitý habrový plot, vždycky tam pobíhali psi, i u sousedů, plot je zcela zdravý.... celý příspěvek > |  | Živý plot z paviniča (psí víno) a brečtanu po 10-15 rokoch, 26.1.2010 Dobrý den, na plot délky 3m vám bude bohatě stačit jedna sazenice. První rok zakoření, druhým rokem už ji budete muset zastřihávat, protože jí ten plot bude malý.
Dana |  | Poznáte, co vyroste?, 25.1.2010 Klokoč??? |  | Co do truhlíku?, 24.1.2010 p.s. jukněte na téma - pochlubte se svými balkonovými kytičkami!
Dana |  | Co do truhlíku?, 24.1.2010 Dobrý den, paní měla asi na mysli spíš molici - Plectranthus, což je převyslá rostlina do truhlíků, ozdobná listem, svým pachem (prý) odpuzující hmyz.
Tady v Zahradě najdete hodně diskuzí o balkónovkách i s fotografiemi, určitě tam najdete... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|