Příspěvky uživatele - 96.2

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Zahrada den po dni. Co jste dnes dělali?, 10.2.2010
Źanet, nádherný supr fotky!   Dana
Nepálivá ředkvička, 7.2.2010
Taky mám zkušenost, že velké odrůdy jsou jemnější. Myslím, že pomůže i včasné protrhání, kyprá půda a rovnoměrná dostatečná zálivka. Bulvička víc naroste a ostrost se jaksi "rozředí". Mám ráda jemné ředkvičky, ale určitá pikantnost k nim... celý příspěvek >
Popínavá kvetoucí rostlina pro suché půdy, 7.2.2010
Povíjník (letnička), ale stejně jí budete muset občas zalít, některé clematisy mají rády stín ale také občasné zalití potřebují. Dana
Květiny do venkovské zahrady, 7.2.2010
Dobrý den, ty měsíční jahody jako olemování záhonků je úžasný nápad, to udělám. Jen jsem chtěla dodat, že taky hodně záleží na odrůdě. Jsou odrůdy moderní i staré u většiny květin. Třeba právě u clematisů. Takový Jackmanii rostl skoro v každé... celý příspěvek >
Živý plot - rdesno, břečtan, 7.2.2010
Kari sít na to podle mých zkušeností nebude dobrá. Je příliš měkká, prohýbá se. To by byly nejlepší klasické plotové díly, ty obdélníky. Jestli je ještě dělají ale asi budou drahé.
Jaké letničky do stínu?, 6.2.2010
Netýkavka kvete, jak jí koupíte tak do mrazu. Ze semínek se mi nepodařilo ji vypěstovat a přezimovat taky ne, jak jsem ji dala na zimu domu, začala chřadnout, škůdci apod. Ale přes léto venku pokud je ve stínu a je přiměřeně zalévaná tak je to vděčná... celý příspěvek >
Pochlubte se svojí zahrádkou, 6.2.2010
Nádhera! Máte v záhonu i petunii? Jak se jí přímo v záhonu daří?
Je letnička, co kvete v květnu?, 6.2.2010
Co se týče stračky - ostrožky -letničky, nejjednodušší a nejspolehlivější je vysít jí přímo na místo velmi brzo na jaře nebo i pozdě na podzim.
Doporučte letničky do truhlíku na úpal, 5.2.2010
Já hlasuju taky pro vzpřímené muškáty - to je klasika - nezklamou, jsou odolné
Jaké letničky do stínu?, 5.2.2010
No jo! Na netýkavky jsem úplně zapomněla. Ty by na sluníčku vůbec nerostly, těm by se u vás dařilo. Nebojte se a zasadte si co se vám líbí. Každý z nás byl v něčem začátečník a kdyby to nezkusil, tak se nic nenaučí. Držím vám palce, určitě to budete... celý příspěvek >
Jaké letničky do stínu?, 5.2.2010
Určitě fuchsie. Loni jsem dala na severovýchodní okno milionbels a kvetly taky pěkně.
Zahradnictvi Flos, 3.2.2010 Obsahuje fotku
Já si od Petro objednávala loni prvně a byla jsem spokojená. Dobré ceny, výběr a dokonale zabalené rostlinky. Trochu jsem byla zklamaná velikostí fuchsií, ale rostly rychle a hlavně byly zdravé. Máma si objednávala muškáty od starkla a ty byly... celý příspěvek >
Přísavník a loubinec, 1.2.2010
pokud se podíváme do knížky pana Václava Větvičky, pravdu má host 58.225 Dana
Bílí škůdci v zemině, 31.1.2010
Jsou to patrně chvostoskoci. Vzrostlým rostlinám neškodí, mohou poškodit semenáčky. Vyhovuje jim trvale vlhká, přemokřená půda. Omezit je může správná zálivka tzn. dostatečně zalít a pak nechat lehce vyschnout a až poté znovu zalít. Blíží se doba... celý příspěvek >
Kočka na zahradě, 31.1.2010
Ten postřikovač je dobrý nápad, mám moje kočky ráda, ale taky mi vadí když mi dělaj do záhonku. Když jsem na zahrádce, mám po ruce ruční tlakovací postřikovač, ten má velký dostřel a když vidím, že se kočka chystá, dostane dávku. Ale když tam nejsem... celý příspěvek >
Další diskuze:  2122232425>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika