Příspěvky uživatele - 96.2

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Nařízkované vzpřímené muškáty, 20.4.2010
čím víc světla, tím se budou mín vytahovat
Poraďte prosím s Clematisem, 20.4.2010
Clematis zasadte asi o 10 cm hlouběji, než roste v květináči, zděný základ mu vadit nebude, daleko od plotu, řekla bych přiměřeně, tak50 cm, podle situace. Pokud ho budete sadit blíž, tak ho vysadte šikmo, kořeny dál od plotu. Od sebe - to záleží na... celý příspěvek >
Lukon Glads, 20.4.2010
dneska mně přišel balík od lukonglads a jsem potěšená, oproti minulým letům mnohem lepší sazenice, narostlejší, lépe zabalené. Co se týče záměny rostlin, stalo se mi to u nich jen jednou u denivky. Tak uvidíme. Taky si myslím, že by mohli poslat... celý příspěvek >
Rostliny vhodné do stínu a vlhké půdy, 20.4.2010
A taky kyprej vrbice, rozrazil dlouholistý, primulky, pomněnka bahenní, pomněnkovec, hortenzie stromkovitá (ta se na jaře sestřihuje k zemi)... Dana
Skvrny na listech rybízu, 20.4.2010
to je typický příznak poškození od mšic -  zespodu na listech je určitě uvidíte, pomoc je postřik proti mšicím. zdravím Dana
Kompost vs pesticidy a hnojiva, 19.4.2010
Dobrý den, zajímalo by mě, jestli se v kompostu rozloží škodlivé látky. Děláme dvouletý kompost a letos začínáme přihnojovat trávník trávníkovým hnojivem, rovněž jsem koupila hnojivo anti-mech. Stříkáme také trávu proti dvouděložným... celý příspěvek >
Zlatý brouček, 17.4.2010
Může mi někdo prosím poradit co s "mými broučky"? Utábořili se na mátě peprné, kde bivakují už druhým rokem. Máta chřadla, byla celá olepená a ožraná. Postříkala jsem jí, už žel nevím čím. Vypadalo to, že brouci zmizeli. Letos máta už... celý příspěvek >
Zázraky v zahradě, 22.2.2010 Obsahuje fotku
nádherný fotky,   já přidám jedno zimní sluníčko
Dezinfekce půdy, 19.2.2010
Pane Alí, jako vždy jste skvělý panidana p.s. ale paní, co dala dotaz chápu, když máte děti, tak jste prostě ustrašený , někdy zbytečně, jindy právem. Když jsem měla mimi, taky jsem měla pořád obavy, tak jsem se na něco podobného ptala našeho... celý příspěvek >
Neudržovaná zahrada, 19.2.2010
Nic nepálit, zkompostovat! Zaplatit místnímu zemědělci ať vám to poseče traktorem, případně předtím vyvláčí bránama. Nebo posekat, vyvláčet, znovu posekat. Počkat s tím až oschne zem, aby vám tam traktor nenadělal koleje. Co dál to se uvidí až se to... celý příspěvek >
Popínavá trvalka do stínu, 15.2.2010
Osvědčená letnička je povíjník, kvete i ve stínu už se tady o ní několikrát psalo. Některé plaménky, vytrvalý hrachor je velmi nenáročný.
Číhání na jaro, 15.2.2010
No teda, to jsou krásný fotky!
Číhání na jaro, 14.2.2010 Obsahuje fotku
První letošní květ jsem vyfotila 1. 1. 2010. Pak začalo sněžit...
Zahrada den po dni. Co jste dnes dělali?, 14.2.2010
Tak hlásím, že konečně i já jsem vysela - už mi to bylo hloupé - všem to klíčí a já nic.  Rajský - ildi, bejbino, vilma. Mochyni - tady jí vychvalovali, tak zkusím. Violky a petunie. Už jsem se ptala v jiném vlákně ale zeptám se i... celý příspěvek >
Pěstujete nějaké balkonovky ze semen?, 14.2.2010
dobrý den, navazuji na lońskou diskusi. Pěstujete někdo petunie ze semen? Daří se? poradíte?
Další diskuze:  2122232425>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika