|
Příspěvky uživatele - 96.2
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Nařízkované vzpřímené muškáty, 20.4.2010 čím víc světla, tím se budou mín vytahovat |  | Poraďte prosím s Clematisem, 20.4.2010 Clematis zasadte asi o 10 cm hlouběji, než roste v květináči, zděný základ mu vadit nebude, daleko od plotu, řekla bych přiměřeně, tak50 cm, podle situace. Pokud ho budete sadit blíž, tak ho vysadte šikmo, kořeny dál od plotu. Od sebe - to záleží na... celý příspěvek > |  |
|  | Lukon Glads, 20.4.2010 dneska mně přišel balík od lukonglads a jsem potěšená, oproti minulým letům mnohem lepší sazenice, narostlejší, lépe zabalené. Co se týče záměny rostlin, stalo se mi to u nich jen jednou u denivky. Tak uvidíme. Taky si myslím, že by mohli poslat... celý příspěvek > |  | Rostliny vhodné do stínu a vlhké půdy, 20.4.2010 A taky kyprej vrbice, rozrazil dlouholistý, primulky, pomněnka bahenní, pomněnkovec, hortenzie stromkovitá (ta se na jaře sestřihuje k zemi)...
Dana |  | Skvrny na listech rybízu, 20.4.2010 to je typický příznak poškození od mšic - zespodu na listech je určitě uvidíte, pomoc je postřik proti mšicím.
zdravím Dana |  | Kompost vs pesticidy a hnojiva, 19.4.2010 Dobrý den, zajímalo by mě, jestli se v kompostu rozloží škodlivé látky. Děláme dvouletý kompost a letos začínáme přihnojovat trávník trávníkovým hnojivem, rovněž jsem koupila hnojivo anti-mech. Stříkáme také trávu proti dvouděložným... celý příspěvek > |  | Zlatý brouček, 17.4.2010 Může mi někdo prosím poradit co s "mými broučky"? Utábořili se na mátě peprné, kde bivakují už druhým rokem. Máta chřadla, byla celá olepená a ožraná. Postříkala jsem jí, už žel nevím čím. Vypadalo to, že brouci zmizeli. Letos máta už... celý příspěvek > |  | Zázraky v zahradě, 22.2.2010  nádherný fotky, já přidám jedno zimní sluníčko |  | Dezinfekce půdy, 19.2.2010 Pane Alí, jako vždy jste skvělý panidana
p.s. ale paní, co dala dotaz chápu, když máte děti, tak jste prostě ustrašený , někdy zbytečně, jindy právem. Když jsem měla mimi, taky jsem měla pořád obavy, tak jsem se na něco podobného ptala našeho... celý příspěvek > |  | Neudržovaná zahrada, 19.2.2010 Nic nepálit, zkompostovat! Zaplatit místnímu zemědělci ať vám to poseče traktorem, případně předtím vyvláčí bránama. Nebo posekat, vyvláčet, znovu posekat. Počkat s tím až oschne zem, aby vám tam traktor nenadělal koleje. Co dál to se uvidí až se to... celý příspěvek > |  |
|  | Popínavá trvalka do stínu, 15.2.2010 Osvědčená letnička je povíjník, kvete i ve stínu už se tady o ní několikrát psalo. Některé plaménky, vytrvalý hrachor je velmi nenáročný. |  | Číhání na jaro, 15.2.2010 No teda, to jsou krásný fotky! |  | Číhání na jaro, 14.2.2010  První letošní květ jsem vyfotila 1. 1. 2010. Pak začalo sněžit... |  | Zahrada den po dni. Co jste dnes dělali?, 14.2.2010 Tak hlásím, že konečně i já jsem vysela - už mi to bylo hloupé - všem to klíčí a já nic. Rajský - ildi, bejbino, vilma. Mochyni - tady jí vychvalovali, tak zkusím. Violky a petunie.
Už jsem se ptala v jiném vlákně ale zeptám se i... celý příspěvek > |  | Pěstujete nějaké balkonovky ze semen?, 14.2.2010 dobrý den, navazuji na lońskou diskusi.
Pěstujete někdo petunie ze semen? Daří se? poradíte? |  |
 |
|
|
|