Příspěvky uživatele - 96.2

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Kompost vs. sousedi, 25.4.2010
taky se připojuju k předchozím diskutujícím. Dobré sousedské vztahy jsou velmi důležité a ze zdánlivé drobnosti můžou narůst velké trable. Přestěhovat kompost není tak těžké. Dnes vyhovíte vy jemu, příště on vám.  (ostatně třeba vám s tím... celý příspěvek >
Povíjnice - Haevy blue?, 24.4.2010
dobrý den, docela mně překvapuje ten truhlík s muškátem a povíjníkem, já ho seju do volné půdy a dorůstá výšky min. 3 metry.  Podle mně ty muškáty musí udusit. No, možná omezený prostor v truhlíku pro kořeny... A není to s tím muškátem jiný... celý příspěvek >
Růže II, 24.4.2010
omlouvám se nepodepsala jsem se... zdravím,  Dana
Růže II, 24.4.2010
zdravím, tak tedy s novou sezónou nové vlákno - prima! Do starého jsem psala, co zmrzlo, tak ted napíšu co nového. Byla tady velká chvála na pana Šípa, tak jsem si objednala Mozart, Rose de Rescht a mme Isaak Pereire (přes upozornění že namrzá jsem... celý příspěvek >
Clematis, 24.4.2010
dobrý den, paní Veroniko, Clematisy mají různou vzrůstnost, ale doporučila bych sázet tak asi 1,5 m od sebe. První 3 roky to jsou ještě mláďátka, později začnou narůstat a kvést víc a víc. Důležité je zasadit asi 10 cm hloubeji, než rostly v... celý příspěvek >
Proč odešel kocourek a jak ho chytit?, 23.4.2010
dobrý den, ptáte se proč kocourek odešel. Myslím že na to nejlépe odpověděl pan Ferda. Kočky se učí od svých matek. Podle mé zkušenosti, kočka umí a dělá to, čemu se naučila od své matky. Píšete, že jeho matka byla v podstatě divoká. U vás žil jako... celý příspěvek >
Čím nechat porůst plot?, 23.4.2010
než ten břečtan začne kvést, tak tam místo dětí budou vnoučata
Ľalia alebo ľaliovka?, 23.4.2010
p.s. v jejich letošním katalogu určitě není, i když tam jsou podobné
Ľalia alebo ľaliovka?, 23.4.2010 Obsahuje fotku
zajímavá diskuze! tohle není kvíz, je to velmi hezká denivka od lukonglads, ale zapomněla jsem si zapsat jméno a zapomněla...
Zásilková zahradnictví, 23.4.2010
dobrý den, také se připojím s letošní zkušeností - zahradnictví Krulichovi jen potvrdilo svoji dobrou pověst, objednané rostlinky jsem si vyzvedávala osobně, výborná kvalita sazenic a navíc skvělá komunikace mejlem. Lukonglads mně letos velice... celý příspěvek >
Růže, 23.4.2010
zdravím všechny po zimě! tak já hlásím: Don Juan vykopán, zmrzl, N.Dawn vykopána - byla natolik poškozená rzí a namrzlá a navíc nebyla nikdy nic moc, Leonardo da Vinci red - vykopán -zmrzl. The fairy - obvykle velmi mrazuvzdorná  - ořezána až k... celý příspěvek >
Million bells, 22.4.2010
Gabčo, taky musím udělat velikou poklonu - je to nádherné! Million bels mně nikdy moc nešly, takové chcípáčky. Loni jsem koupila samozavlažovací truhlíky, substrát pro surfinie, při sázení jsem dala kuličky dlouhopůsobícího hnojiva a investice se... celý příspěvek >
Co modrého k muškátům?, 22.4.2010
ten truhlík s bakopou je nádherná barevná kombinace
Co modrého k muškátům?, 22.4.2010
bakopu bílou jsem s muškátama taky měla a rostla velice dobře - myslím že bakopa je dost odolná a podmínky pro muškáty snášela dobře. Všelichu mám moc ráda, ale tu bych dala jen k zonálkám  - převyslé muškáty by ji utlačily. Verbena, řekla bych... celý příspěvek >
Skvrny na listech rybízu, 20.4.2010
ony ty mšice sají už i pupeny, tak list vyroste poškozený
Další diskuze:  1617181920>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika