Příspěvky uživatele - 96.90

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jak naložit maso na uzení, 7.1.2014
Dobrý den, K solení díla pro výrobu TFS se v našich podmínkách používá dusitanová solicí směs (DSS), a to v množství 2,4 – 3,0 % (v hotovém výrobku v důsledku ztráty vody při sušení je obsah kuchyňské soli 3,2 – 4,5 %). Chlorid sodný obsažený v... celý příspěvek >
Jak naložit maso na uzení, 7.1.2014
Dobrý den,  maso o slanosti 3,3% je dle mého názoru skoro nepoživatelné. Tato koncentrace se používá většinou u trvanlivých tepelně neopracovaných výrobků, za což domací uzené rozhodně nepovažuji. Já osobně preferuji mokrý způsob solení.... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika