|
Příspěvky uživatele - 20.211
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Rajčata na balkoně uvadají, 19.5.2019 Myslíte, že je možnost rozšíření i na papriky, které mám vedle? Podle me je to plíseň, ale vím o tom prd. Nevím kdo by poradil. Sazenice rejčat mám z obi |  | Zimní postřik jádrovin Nitrosanem 25, 7.1.2014 Zdravím
Předem Vás musím upozornit na to, že Nitrosan je zakázaný a pro ekologii silně destruktivní postřik tak jako Vaztak, Karate, Nurele. Tyto insekticidní totálky jsou v ovocnářství zakázané už z důvodú jak prudkého jedu, tak totální... celý příspěvek > |  |
|  | Odrody naších dedov a pradedov, 7.1.2014 Zdravím
Předem Vám přeji Šťastný Nový rok a víru, že to naší ovocní miláčci zvládnou přečkat do zdárného kvetení letošní velikonoční zimu. U dotazú na kvalitu starých odrud je všeobecný problém v tom, že tyto odrudy většinou všichni hodnotí z... celý příspěvek > |  | Jonathan, Red Delicious, Boikovo, Sudetská, 7.1.2014 Ahoj Ondro
Vždyť jsme spolu prováděli řez v Sosnové v zanedbaném sadu a nevím jestli jsi si to vzal k srdci, ale já jsem ti říkal že ke všem ovocným stromúm promlouvám a říkám jim jak by jsme se mohli mezi sebou domluvit na spolupráci. Já ke všem... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|