Příspěvky uživatele - 176.163

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Hlaváček jarní, 16.4.2012
Poradí někdo jak se dá rozmnožit Hlaváček jarní. Předem děkuji Dana.
Lilie, 16.4.2012
Loni mi lilie pomrzly v květnu dost citelně a kvetly normálně jen ty listy byly popálené mrazem. Orientpety jsou nádherné lilie taky mám několik odrůd. Při sázení dávám drenáž z hrubého písku nebo štěrku zasypu rašelinou s kompostem hnojím NPK nebo... celý příspěvek >
Polníček, 15.4.2012
já jsem před lety koupila semena polníčku nasela něco na jaře to šlo brzy do květu a něco na podzim. Ty jarní jsem nechala vysemenit vzešly a pak už jsem nechávala vždy1-2 rostliny. teď se mi množí samovýsevem během celého roku. Je pravda, že mu... celý příspěvek >
Taky vám zmrzly růže?, 15.4.2012
U nás byla celkem dobrá sněhová pokrývka ale o některé růže jsem také přišla třezalka také neobráží brsleny jsou na tom špatně. Zato mě překvapila loni sázená dřevitá pivoˇnka krasně obrůstá.
Pěstování devaterníku zahradního, 15.4.2012
doporučila bych sestřihat všechno staré oschlé měl by obrazit od kořenů kvete pouze na mladých výhoncích
Setí kukuřice, 15.4.2012
Pokud byla kukuřice vypěstovaná u nás osivo není staré tak mužete bez obav pěstovat ani moření není nutné. Také jsem sela pro zvířata zrno vyloupané z klasů když jsme měli pole a vyrostla bez problémů.
Melounoviště 2012, 15.4.2012
také bych chtěla přispět svojí snad zkušeností. já pěstuji melouny asi 400 m n m na černé netkané textilii nakrývám bílou zkoušela jsem hybridní odrůdy i roubované sazenice. Nemám skleník a parapety okupuje jiná zelenina tak si ty roubované kupuji... celý příspěvek >
Záhon na jahody, 13.4.2012
můžete použít granulovaný kupovaný hnůj na druhu až tak nezáleží nebo se dá koupit granulované hnojivo přímo na jahody, já jsem je loni použila v kombinaci s rohovinou s výbornými výsledky.
Pěstování rostlin v truhlících, 10.4.2012
Možností je celá řada. Pěkně vypadají gazánie, nebo kombinace vitálky s lobelkou, aksamitník jednobarevné nebo kombinace dvou druhů, nízké astry třeba průhonický trpaslík, nízké floxy, šrucha nebo kosmatec kopřivy okrasné listem, nízké druhy... celý příspěvek >
Cibulnaté květiny do truhlíků - jak?, 9.4.2012
já sázím na podzim do truhlíků a nádob macešky, krokusy, tulipány, modřence a sedmikrásky. na záhonu vyhloubím rýho velikosti nádoby, na dno dám trochu slámynebo nastříhaných větviček, dám truhlík a zahrnu. Zakrývám větvičkami. Na jaře vyndám díky té... celý příspěvek >
Predpestovanie melonov, tekvíc, uhoriek, 5.4.2012
Pokud je dáváte ven na záhon tak bych ještě počkala. Já je vysévám asi 2-3 týdny před výsadbou to je asi začátek třetí dekády dubna. Ale u cuket vyseju 1 až 2 sazenice dřív a doufám že je nespálí mrazíky jako se tostalo loni. Melouny seju až... celý příspěvek >
Vylepšení půdy mezi trvalkami, 3.4.2012
k trvalkám dávám kompost každým rokem na podzim přihrnu, na jaře zapravím motyčkou a pokud můžu kdykoli během roku. Hodí se i píse na vylehčení půdy. Pokud sázím nebo přesazuji některou z trvalek tak dávám kompost i pod kořeny.
Zkušenosti s lignohumátem, 3.4.2012
díky za názory zkusila jsem ho pouze loni k bramborám ve formě postřiku na list. máme se sousedem přes plot zahony asi 10 m rané brambory sadba kupovaná v osevě stejná. Nerada u raných brambor používám postřik proti plísni a na mandelinku. Porost... celý příspěvek >
Půda ve skleníku, 3.4.2012
Nemusí jít pouze o kyselou půdu ale může jít o nedostatek živin. To dusíkaté vápno je dobré i kdesinfekci půdy, ale musí se aplikovat asi 14 dní před výsadbou. Zkusila bych přihnojovat některým granulovaným hnojivem s dlouhodobým účinkem nebo... celý příspěvek >
Gazánie - výsev, 3.4.2012
letos jsem je zasela do agroperlitu zakryla novinovým papírem překryla folií vyklíčila do týdne spolehlivě.
Další diskuze:  16171819  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika