Příspěvky uživatele - 176.163

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Sazaník, 12.5.2012
díky zkusím si ho nechat poslat od Havliše. Našla jsem na něj docela dobré reference.
Přízemní mrazíky a výsadba paprik, 8.5.2012
dnes jsem chtěla vysadit rajčata a papriky ven a mrkla jsem na předpověď na neděli a pondělí hlásí ranní teploty 2 stupně rajčata vydrží nějaký ten den doma ale papriky už mám hodně velké sázím je do skleněné ohrady ale vrch krytý není myslíte, že... celý příspěvek >
Proč keříčkové fazole málo plodí, 7.5.2012
Myslím, že záleží na odrůdě, ale hlavně fazolka v dobětvorby lusků potřebuje hodně vody jinak zasychají.
Sazaník, 7.5.2012
Nevíte někdo kde bych mohla tento okrasný keř sehnat. Viděla jsem ho kvést v Ratibořicích a moc mě nadchl. Ptala jsem se v mnoha zahradnictvích ale nikde ho neměli. Díky Dana.
Ořešák uřezání větší větve, 7.5.2012
Prosím o radu mohu teď uřezat větší větev ořechu. Při velkém větru za bouřky nám zhodila několik tašek ze střechy garáže. Jedná se o 50-60 let starý strom a průměr větve je asi 10-15 cm. čím ránu ošetřit. Díky za radu Dana.
Víceleté pěstování rajčat, 6.5.2012
to by asi musela být zcela zdravá rostlina bez jakýchkoli příznaků plísně. Zkoušela jsem přezimovat gazánie ale i tam byl výsledek nic moc přežila každá třetí. to rajče bych letos zkusila nemám sice moc místa protože mám hodně fuchsií,... celý příspěvek >
Černý bez a výrobky z něj, 6.5.2012
bez černý kvete koncem května až začátkem června podle počasí a sadaři říkají když začne kvést černý bez tak se provádí postřik proti vrtuli třešňové.
Prosím o radu kolem hyacintu, 4.5.2012
v této zimě promrzla půda dost hluboko. ty cibule hiacintů byly prakticky celé ve zmrzlé půdě, to by jim nevadilo. Na jaře až začala půda postupně rozmrzat a tál sníh nebo pršelo voda se vsakovala do země neprošla zmrzlou vrstvou půdy. Pokud nastala... celý příspěvek >
Magnolie, schnoucí listy, 3.5.2012
mohla by to být reakce na příliš silné sluneční záření v kombinaci s tím teplem. Teˇd se má trochu ochladit tak se snad Magnolie lépe aklimatizuje a nové lístky budou v pořádku.
Liliochvostec, 3.5.2012
liliochvostec prodává firma lukon bulbs sama jsem před lety od nich objednala a krásně se rozrůstly, ale nevím zda ho nabízí na jaře nebo na podzim
Aloe vera, 19.4.2012
Nemohla vám namrznout?
Přežije Pelargonie mráz?, 17.4.2012
Ono asi záleží na otužilosti rostlin pokud ji přinesete ze skleníku tak moc nevydrží pokud je v chladnějším prostředí ta něco snese. Dávám ven dost brzo kaktusy ruskus aukubu nebo rozmarýnu a taky jim nějaký stupeň pod nulou v noci neuškodí ale nesmí... celý příspěvek >
Rododendrony mulčovat?, 16.4.2012
Mám dotaz mohu použít štěpky z jabloní jako mulč pod rododendrony? Předem děkuji za zkušenosti. Dana
Ovlivňují thuje plodnost hrušní?, 16.4.2012
Thuje neovlivňuje plodnost hrušní může jim chybět opylovač. Zjistila bych si odrůdy a zda nepotřebují jako opylovače jinou odrůdu. 
Přesazení smrčků, 16.4.2012
Smrk těžko snáší přesazování a myslím že těch 80-100 cm je dost. Přesto to můžete zkusit brzo na jaře nebo pozdě na podzim. Kořenový bal co největší přesunout na plachtu nebo jutu zasadit do přiměřeně velké jámy řádně prolít vodou, ke kořenům dát kus... celý příspěvek >
Další diskuze:  16171819  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika