|
Štafle na svažitý pozemek, 5.1.2014  Bez tej techniky by ste museli tuto zakazku odmietnut. |
 |
Štafle na svažitý pozemek, 5.1.2014  Pripojim este jeden obrazok aby bolo vidiet aj vysku stromu.
Peter |
 |
|
 |
Štafle na svažitý pozemek, 5.1.2014  Som rad ze vas zaujala stromolezecka technika a preto sa vam ju pokusim trochu objasnit. Pred rokom som o nej nemal ani ja ziadnu sajnu, ale pri orezavani stromov a aj pri samotnom zbere som bol nuteny sa ju naucit a teraz ako sa povie ani na krok... celý příspěvek > |
 |
Noznice na strihanie ovocnych stromkov, 4.1.2014 Pozdravujem vas vsetkych, co sa tyka noznic na strihanie stromcekov tak som uz vystriedal dost znaciek. Ja ich rozdelujem do takych troch skupin:
- jednorazovky - nechcem urazat ziadne predajne retazce
- hobby - fiskars a gardena
-... celý příspěvek > |
 |
Štafle na svažitý pozemek, 4.1.2014 Samozrejme - ospravedlnujem sa, rieisil som to len z mojej pozicie ako ovocinara kedy treba vynalozit vacsiu namahu nez pri samotnom zbere. Danu techniku vyuzivam aj pri zbere ako su hlavne ceresne a to z dovodu vysky samotnych stromov a riesim... celý příspěvek > |
 |
Štafle na svažitý pozemek, 4.1.2014 Dobry den - praca bez rebriku.
Nahodou som sa dostal na tuto stranku a pretoze chodievam orezavať stromy stretavam sa s roznymi terenmi zahrad. V takomto pripade pouzivam stromolezecku techniku tzn, mam sedak jedno kratke a jedno dlhe istenie. S... celý příspěvek > |
 |