Příspěvky uživatele - 140.103

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jaká je husqvarna 372 xp, 3.12.2013
Dost problémů na nových 372 způsobují karburátory a odchází i zapalování to jsou dvě nejčastější závady.
Spoľahlivá farmárka, 3.12.2013
Narozdíl od testů mám 2 letou zkušenost s Husqvarnou, 6 letou se Stihl, a cca 1,5 roku s Hitachi a Solem. Zadání diskuze znělo spolehlivá farmářka, proto jsem se chtěl podělit o to co se spolehlivostí nemá co dělat a co naopak šlape bez zaváhání... celý příspěvek >
Neplést i-test s d-testem, i-test je placená reklama Oleo-Mac, d-test jsou nezávislé testy kde hodnotili stroje jak laici, tak profesionálové. Dolmar 420 se testu nezůčastnila, zařazeny byly pouze pily Dolmar 32 a 35 na obranu Dolmaru ale musím... celý příspěvek >
Tak to není když koupíte pozink taky nemáte jednu stranu nenastříkanou. U žároplechu to není jen černá povrchová úprava, ale i materiál je žáru odolný, nekroutí se, nemění barvu, něco jako klasická roura od kamen a černá co se používá u krbů. Jedna... celý příspěvek >
Nelžete tady. 1952: Založení společnosti 1955: První pila Shindaiwa pod názvem Hurricane 1962-1963: Shindaiwa zahájila výrobu kompletní řady řetězových pil 1973: A105 model je jedním z nejvíce šetrných pohonných řetězových pil na trhu... celý příspěvek >
Spoľahlivá farmárka, 2.12.2013
Vyhřátej a později rezavej vejfuk může být pro někoho vrcholem estetického blaha, stejně tak plastové madlo a další detaily jako laciné zarážecí hroty apod. kdo ale odhodí růžové brýle pochopí, že alu ochrana je tam proto, protože zbylý materiál je... celý příspěvek >
Spoľahlivá farmárka, 2.12.2013 Obsahuje fotku
Dolmar je v pohodě, jen se mě osobně vyhřátej výfuk nezamlouvá, když se podíváte např. na profi Husqvarny, všechno černé výfuky. Pak ten alobal na olejové nádržce, plastová přední rukojeť, plechové opěrné zuby a další detaily kde se šetřilo.... celý příspěvek >
pajšl
Spoľahlivá farmárka, 2.12.2013
Nejsem prodejce, jen fandím kvalitnímu nářadí a nechci, aby se na úkor ceny čínských šmejdů tyto kvalitní stroje přestaly prodávat a já měl na výběr pak už jen Huchta, Gude apod. Na slovensku nemáte zastoupení, ale v ČR už servisní střediska... celý příspěvek >
To 179.53 Zdůvodnění a názorný příklad. Vezmeme dvě pily z dolního konce na hranici hobby a farm a sice Solo 643ip a Hitachi CS33EL a porovnáme. Výkon 2KW vs. 2,09KW, váha 4,1Kg vs. 4,0Kg při koupi obou jsem za ně dával 6600Kč vs. 6700Kč takže... celý příspěvek >
Kolecko Avenberg Werner XL, 1.12.2013
Vozík má 125L, ale je jak píšu na nápravách hodně poddimenzován, korbička dobrá, ale ty plechy pod tím pevnostně strašně ošizené. Když bych na to dal 3 pytle brambor obávám se, že by vozík okamžitě klekl. Využití vidím spíše někde na zahrádce pro... celý příspěvek >
Spoľahlivá farmárka, 1.12.2013
Dotaz byl jasný, proto píšu čeho bych se vyvaroval, vy mě napadnete s tím, že každá dnešní pila je ze slitiny, když vám postnu foto kde se na 99% o elektron nejedná, rázem se vykrucujete názvem diskuze. V dnešní době kdybych šel kupovat farmu a... celý příspěvek >
Spoľahlivá farmárka, 1.12.2013
Gude, Hecht a podobné právě hodnoťte o tom se celou dobu bavím, že se mi ta slitina na těchto pilách nějak nezdá, leda, že by byla ze slitiny i přední rukojeť  (vyjímka Hecht 956). Říct o 560 že je poddimenzovaná je hloupé a nepravdivé, jen... celý příspěvek >
Kolecko Avenberg Werner XL, 1.12.2013 Obsahuje fotku
Já pořídil za 1100Kč vozík, má to podobně velkou korbu, sklápěcí a nápravy jsou opět chatrné, hnůj, kompost apod se v tom vozit dá.
Spoľahlivá farmárka, 30.11.2013 Obsahuje fotku
Nevím nehádám se, ale toto mi jako slitina 90% hořčíku a 10% hliníku (elektron) nepřipadne (viz. obrázek z diskuze o Gude). K té roztažnosti mě přivedl problém protáčejících se ložisek na Dolmaru 5000 a Husqvarně 560, něčím to být musí, když se... celý příspěvek >
Další diskuze:  4142434445>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika