|
Příspěvky uživatele - 140.103
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Dolmar nebo Hitachi, 29.12.2013 Hitachi koupilo Tanaku podobně jako Makita Dolmara a oba kupující odtáhli výrobu do číny, což je u Tanaky defakto konec značky. Pokud koupíte modely co jsou od Tanaky, pak jsou montované v japonsku a poznáte jejich původ okamžitě, preciznost montáže... celý příspěvek > |  | Dolmar nebo Hitachi, 29.12.2013 Pilu používám pro svoji váhu 4Kg na odvětvování a drobné práce, skrz těžiště jsem na ní hodil kratší lištu původní 45cm ji značně degradovala tím, že byla těžká na čumák a 38cm se mě zdála pořád ne zcela ideální, 14" nedělají, proto mám 13" a s ní je... celý příspěvek > |  |
|  | Rozdíl v lištách Pro-Lite, 28.12.2013 1,5mm řetězem jste si ubral takových 20-30% výkonu a rychlosti. |  | Rozdíl v lištách Pro-Lite, 27.12.2013 1,5mm je na Hechtku moc, jestli můžu radit vemte si 1,3mm úzkou lištu a délku 15". |  | Rozdíl v lištách Pro-Lite, 26.12.2013 Předpokládám, že máte lištu s 1,3mm drážkou, proto vám doporučuji se na hranatý řetěz vyprdnout a na Stihl řetěz taky. Hranaté řetězy jsou fajn při větším výkonu a velké drážky 1,5mm 1,6mm u 1,3mm spíše oceníte menší častost ostření kulatého, rozdíl... celý příspěvek > |  | Rozdíl v lištách Pro-Lite, 26.12.2013 Přesně tak, v návodu píšou mazat dírku lišty tukem, ale nikdy jsem nic nemazal a nemám problém. To, že jste vyměnil lištu jste udělal dobře, ta lišta vás přežije, ale nezapomeňte i řetěz hodit po psoj brousil jsem čínu jednou a byl to zážitek který... celý příspěvek > |  | Rozdíl v lištách Pro-Lite, 26.12.2013  Něco takového jsem také četl o lištách Stihl, že 6 nýtová je lepší než 4. Svůj podíl na životnosti rolltopu může mít vliv také to, že větší kolečko víc zubů, víc nýtů, co je robustnější je trvanlivější (viz odkaz), nezanedbatelný podíl má ale i... celý příspěvek > |  | Rozdíl v lištách Pro-Lite, 26.12.2013 Přečtěte si tento dokument.
Dostalo se vám vysvětlení, že nemůžete posuzovat kvalitu jen podle nýtů. Máte různé typy lišt a různé výrobce, lepené, nýtované, odlechčené s různým sklonem různých materiálů a postupů při výrobě, jiným vedení oleje a... celý příspěvek > |  | Oleo mac 932c, 17.12.2013 Tady nikdo nic nepomlouvá, OM mám pěkných pár let dá se říct bez poruch doma, ale stačí podívat na videa a hned jde vidět, že v jednoručkách je to úplně stejné jako ve vysších třídách. Huska, Stihl, Japonci a možná ještě Solo s Dolmarem jsou řezně... celý příspěvek > |  | Oleo mac 932c, 14.12.2013 S touto pilou zkušenost nemám, ale co mám zkušenosti s jinou pilou od OM, tak pilu 932c bych si nevybral.
Vybíral bych z těchto:
Shindaiwy 320TS (6840Kč)
nebo Stihl MS 192 T (8600Kč)
Husqvarny T540XP sice dost peněz ale to nej na... celý příspěvek > |  |
|  | El. pila - Dolmar x Gardena?, 11.12.2013 Tak jsem koupil pro lepší posouzení hobby Makitu, profi Makitu jsem měl půjčenou od souseda k tomu přidal už dříve zakoupenou Gardenu 4020X a porovnával a musím říct, že hobby Makita je i s motorem do strany a menším výkonem naprosto dostačující a... celý příspěvek > |  | Husqvarna 560, 8.12.2013 Fušer neumí opravit skoro žádnou pilu a šikovný mechanik opraví cokoliv. Pokud bych se pilou živil, přistupoval bych k tomu jinak a počítal náklady a zisky od spotřeby benzínu přes náklady na servis atd. jelikož se ale pilou neživím, pila nedostává... celý příspěvek > |  | Pomoc při výběru brusky na řetězy, 8.12.2013 Solhlas se Standem, je to kravina, nejen, že musím přeštelovávat neustále úhly brusky, ale i přehazovat kotouč, to je rychlejší to vzít pilníkem, navíc je to i přesnější než na brusce. Plochej pilník, vodítko zásadně od Oregonu ty Stihlácký a... celý příspěvek > |  | Husqvarna 560, 8.12.2013 U nás v servise pokud je závada obtížně diagnostikovatelná a na PC diagnostice což by měla být prvotní věc na této pile při opravě se nic neukáže, vyměňuje servisák díly z jiné pily která šlape. Má 100% úspěšnost opravy a zatím vždy se jednolo o... celý příspěvek > |  | Spoľahlivá farmárka, 5.12.2013 Otázka zněla, která pila má kovové kartry. v hobby pilkách je Dolmar plasťák z číny a Stihl rovněž. Navíc Dolmar na 32 má zastaralý filcový filtr. Dolmarovo furtšlap čerpadlo oleje je taky 30 let za zenitem. Takže takové retro. |  |
 |
|
|
|