|
Nemohu se rozhodnout mezi Shindaiwa 452s nebo Dolmar PS-420 SC, 6.1.2014  napínák |
 |
Nemohu se rozhodnout mezi Shindaiwa 452s nebo Dolmar PS-420 SC, 6.1.2014 Názor z diskuze:
Moc mě překvapila tato pila. Jsem profík a potřeboval jsem řetězovou pilu na na odvětvování super stroj. Lehounká malé vibrace. Příště vždy Japonce. |
 |
|
 |
Nemohu se rozhodnout mezi Shindaiwa 452s nebo Dolmar PS-420 SC, 6.1.2014 Docela legrace jak se zde vyzdvihují prkotiny na úkor důležitých věcí, které má shindaiwa na vysší úrovni. Boční napínač u Dolmaru nemůžete pokládat za výhodu, Shindaiwa má horní a nevidím důvod proč bych jeden vyzdvihoval. Výkon/váha Dolmar... celý příspěvek > |
 |
Nemohu se rozhodnout mezi Shindaiwa 452s nebo Dolmar PS-420 SC, 3.1.2014  když budete na prodejně mrkněte se i jakou verzi kupujete, dělá s s G-force a bez něj. G-force = předčištění vzduchu zalepené žebra. |
 |
Nemohu se rozhodnout mezi Shindaiwa 452s nebo Dolmar PS-420 SC, 3.1.2014 Porovnání se Stihl.
|
 |
Nemohu se rozhodnout mezi Shindaiwa 452s nebo Dolmar PS-420 SC, 3.1.2014 Pokud někomu připadne, že je 420sc lépe hodnocená, doporučuji zkusit google a google translátor poté vyhledávačem vyhledat Shindaiwa 452s, 490, Echo 500p, za to napsat forum a pročíst si i zahraniční diskuze.
Zatímco 420SC konkuruje HQ 445, Stihl... celý příspěvek > |
 |
Nemohu se rozhodnout mezi Shindaiwa 452s nebo Dolmar PS-420 SC, 3.1.2014 Standa se plete, rozhodně není nebylo cílem nutit někomu silnější stařešiny, zadávační jsou určitě fajn, spíše jsem chtěl vyjádřit obavy o výkon, aby později kupující nebyl zklamán stejně jako já. Kde jsem se postavil se stejným výkonem a stejným... celý příspěvek > |
 |
Nemohu se rozhodnout mezi Shindaiwa 452s nebo Dolmar PS-420 SC, 2.1.2014 Na obě tyto pily se výkonově hodí 1,3mm řetěz u Shindaiwy může být nasazen i 1,5mm tak pozor na to a pokud tomu tak bude, hned při koupi vyměnit lištu za 1,3mm.
Co je lepší pila vám může napovědět cena a parametry výkon/váha.
Obě pilky budou... celý příspěvek > |
 |
Nemohu se rozhodnout mezi Shindaiwa 452s nebo Dolmar PS-420 SC, 2.1.2014 Zjistěte si ve vaší lokalitě dostupnost servisu
|
 |
Dolmar nebo Hitachi, 2.1.2014 560 prošla několika modifikacemi a vylepšeními za účelem spolehlivosti, proto když někdo hovoří o 560 která je 2 roky stará, hovoří o pile co už se nevyrábí a jeho závady se na nových kouscích nevyskytují, proto je jakékoli pomlouvání a u některých... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Dolmar nebo Hitachi, 31.12.2013  Hitachi made in japan (tanaka) jsou motoricky průměrné až mírně nadprůměrné, ale kvalita je vysoce nadprůměrná a poměr výkon/váha rovněž, proto jsem do ní šel.
Fukar RB160EF měl daleko před Husqvarnou 580BTS přidaný velkokapacitní vzduchový... celý příspěvek > |
 |
Dolmar nebo Hitachi, 31.12.2013 Stačilo by porovnání s 543XP nebo MS241, případně 452s, 500p a ještě rád by jste měnil... |
 |
Dolmar nebo Hitachi, 31.12.2013 Dolmar má dobré výrobky, ale má i krumply, proto dělání z této značky nějakou nadznačku je k pousmání.
v testu hobby pilek a hodnocení na konci tabulky to taky nebylo žádné terno.
I tato značka má porodní bolesti viz. praskání pružin 7900,... celý příspěvek > |
 |
Dolmar nebo Hitachi, 31.12.2013 ČÍm to asi bude, že ten Dolmar jako nejstarší značka a nejspolehlivější a nejmodejnější má s bídou 1% trhu??? Samotná spolehlivost nedělá nedělá dobrou pilu, to by jste ale musel vyzkoušet víc pil, aby jste na to přišel ne jen 1 husku babičku a jednu... celý příspěvek > |
 |
Dolmar nebo Hitachi, 30.12.2013 Hitachi v akci
Dolmarka
Shindaiwa
Echo
|
 |