|
Příspěvky uživatele - 140.103
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Dolmar PS-35C X Husqvarna 236 X Solo 643IP, 1.3.2014 Zadavatel vlákna srovnával farmu Dolmara s hobby Husqvarnou, na to gesto přiklušete vy se svým přesvědčováním jak je to bezkonkurenční pila v konstrukci a výkonu a kroutícím momentu a spotřebě. Pro objektivitu jsem pro potencionální další kupující... celý příspěvek > |  | Dolmar PS-35C X Husqvarna 236 X Solo 643IP, 1.3.2014 Ještě k Olemac a jeho výsledku v testu. Rovněž tabulkový zázrak, mám s ním dlouhodobé zkušennosti a v testu vše rovněž koresponduje a souhlasí, největší vibrace, největší spotřeba, 2 nejlepší tabulkový výkon za Dolmarem, ale v praxi to řeže... celý příspěvek > |  |
|  | Dolmar PS-35C X Husqvarna 236 X Solo 643IP, 1.3.2014 Když v německém testu, kde německé značky jasně protěžují a přesto napsali, že Dolmarka blbě řeže a v ostatních testech také a ve videích na youtube 420 taky neukazuje nic vyjímečného, nemám důvod nevěřit. Podívete se na které pily osadili delší... celý příspěvek > |  | Dolmar PS-35C X Husqvarna 236 X Solo 643IP, 28.2.2014 Babička Shindaiwa 490 je ještě starší a co se týče rychlosti řezu a spolehlivosti, nevím o jiné pile do 10k, která by mohla konkurovat.
Kdyby byla zařazená do testu s Dolmarkama 111, 115 Husqvarnou 55, Stihl 026 apod. dopadlo by to stejně, všem... celý příspěvek > |  | Dolmar PS-35C X Husqvarna 236 X Solo 643IP, 28.2.2014 Kvalitní pila z japonska bude i po 20 letech lepší než plastová shitka z číny.
Přesně to jsem čekal, buď je to podplacené, nebo neumí osadit stejný řetěz. Oni to měří laboratorně se stejným řetězem, opět tato debata už tu byla, záleží na... celý příspěvek > |  | Dolmar PS-35C X Husqvarna 236 X Solo 643IP, 28.2.2014 Jani najděte si vlákno Dolmar vs. Hitachi zhruba 2 měsíce staré, tam jasně píšu do jaké kategorie co řadím a jak hodnotím, nechci se opakovat, pletete hobby kategorii s farmama a pokud porovnám proti sobě mířeného Dolmara 32 nebo 35 s Hitaškou, tak... celý příspěvek > |  | Dolmar PS-35C X Husqvarna 236 X Solo 643IP, 28.2.2014 Z testu je vidět, že tabulkově má dolmar nejlepší křivky KM a výkonu, ale v praxi je vše jinak a řezným výkonem zkončil podprůměrně na 4 místě za Shindaiwou 9,8s, Stihl 9,9s, Husqvarnou10,8s, to samé specifická spotřeba a zplodiny kde v reálné... celý příspěvek > |  | Dolmar PS-35C X Husqvarna 236 X Solo 643IP, 27.2.2014 Opět dohady.
Tady je test hobby pilek tak jak to je doopravdy.
Jelikož ale Hitachi má neporovnatelně kvalitnější konstrukci, bezkonkurenční váhu/výkon a o parník lépe řeže, je to za stejnou cenu jasný favorit, kdo chce rychlý servis, pak může... celý příspěvek > |  | Paděleky, 26.2.2014 Řezat můžete v teplákách stejně jako v HQ hadrech za 12k, pilu můžete koupit čínu, ale i profi HQ a věci k pile můžete nosit v petkách po kapsách a kdo ví kde, ale jde to i uceleně s jedním kanistrem s bezpečnostními ventily. Jelikož si jednou... celý příspěvek > |  | Dolmar PS-35C X Husqvarna 236 X Solo 643IP, 25.2.2014 Spotřeba na plánované použití navíc s tímto obsahem pil je nesmysl a absolutně nedůležitý údaj, tu člověk začne řešit od 50ccm a vejš, zvláště když si koupí víry v nádrži s názvem Oleomac. Hlučnost u Dolmaru možná o trochu menší, ale zase má větší... celý příspěvek > |  |
|  | Paděleky, 25.2.2014 Parádní práce, dík za info, chtěl jsem koupit nový a teď už mám vybráno. Ten ventil na oleji je novinka, to nikdo nemá a konečně je napadlo tam dát kapsičku jako má Einhell + průzory, jak budou k dostání dejte vědět. Ta designérka Towe Ressman v... celý příspěvek > |  | Paděleky, 25.2.2014 Jak bude chvilka hodím sem fotky obou, jak jsem psal na první pohled totožné kanistry logo Husqvarny všechno sedí, ale když mě to začlo praskat, tak se mě jsem chtěl koupit díly a po zjištění neznatelných rozdílů originálu jsem byl docela... celý příspěvek > |  | Paděleky, 24.2.2014 Tak jsem naletěl a koupil s největší pravděpodobností padělek. Koupil jsem na aukru kombi kanistr od Husqvarny s těma super udělátkama v zátkách, funguje to skvěle je to univerzání na všechny pily a opravdu žádnou pilu nepřelijete, ale po cca dvou... celý příspěvek > |  | Dolmar PS-35C X Husqvarna 236 X Solo 643IP, 24.2.2014 Narozdíl od zaběhlých značek, které hobby a farmy šidí na kvalitě (čínská výroba) je u japonců i v těchto pilkách špičková a absolutně bezkonkurenční kvalita, v hobby pilách jasně kraluje Hitachi CSxxEL ve farmách Shindaiwa 452s profi pily za cenu... celý příspěvek > |  | Stihl 261, 16.2.2014 550XP i 560XP vlastním a používám přes dva roky, nějakou "ropuchu" jsem v nich ještě neobjevil, ale když to říkáte, vy musíte vědět, říkali to servisáci od konkurence, tak to "muší" bejt pravda.
Několikrát jsem zde uváděl, co je na pětkách slabší... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|