|
Příspěvky uživatele - 140.103
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Dolmar 420 - vysoké otáčky volnoběhu, 25.3.2014 Aspen je 100% čisté syntetické palivo, žádné usazeniny se v něm netvoří a přesto mám stejný problém jako dotazovatel, netvrdím, že je to tím, jen že mě napadla tato možnost, protože někdy problém není a někdy ano, používám stále stejné palivo z... celý příspěvek > |  | Dolmar 420 - vysoké otáčky volnoběhu, 25.3.2014 Stabilizátor koupíte normálně na netu, ale nepřikládal bych tomu moc velkou šanci na úspěch, používám aspen do všech pil, palivo nechávám v pile rok, přijdu nacepuju a řežu, při odkládání pily natankuju plnou nádržku oleje a plnou benzínu a žádný... celý příspěvek > |  |
|  | Dolmar PS-35C X Husqvarna 236 X Solo 643IP, 23.3.2014 Japonec mi chytá při vytažení 5cm šňůry, evropské značky mají co zlepšovat. Startuju bez dekompresu i Solovku 681 a není problém. Jde o techniku startu, pomalým zatažením za šňůru je potřeba dojít až k počátečnímu odporu a pak vyvinout švihem co... celý příspěvek > |  | Dolmar PS-35C X Husqvarna 236 X Solo 643IP, 23.3.2014 To 33.12: když nevychvaluji v každém postu Dolmar a nepomlouvám jiné značky, jsou moje informace nepřesné to jste měl patrně na mysli. 643 je v něčem výborná a v něčem špatná, proto rozporuplné hodnocení, za to, že jste to nepochopil nemůžu, to vy... celý příspěvek > |  | Dolmar PS-35C X Husqvarna 236 X Solo 643IP, 23.3.2014 Romane co post to pomlouvání Husqvarny, ale hlavně, že máte drtivou většinu techniky od této značky, jestli vám dělá problém nastartovat bez pomocné pružiny obsah 34,6ccm možná by jste měl zauvažovat, jestli nebude lepší chodit na borůvky. Další věc,... celý příspěvek > |  | Dolmar PS-35C X Husqvarna 236 X Solo 643IP, 21.3.2014 Provedení filtru a materiál je určitě důležité hledisko, ale je tu jedno velké ALE...
Zatímco na Solo 643ip je 2mm tlustý filc ve spod a 1cm molitan umístěn na něm měla by filtrace fungovat celkem dobře, bohužel prach se dostává až do sání... celý příspěvek > |  | Dolmar PS-35C X Husqvarna 236 X Solo 643IP, 21.3.2014 Všimněte si dotazu na 350C dotaz nebyl :-). Názor profesionála který několik let používal Stihlku 211 a vyměnil ji za PS35C je názor který pro mne má váhu, svůj názor na nej hobby mám již dávno, jelikož jsem si 2 nejvýkonější hobby pořídil (643ip -... celý příspěvek > |  | Dolmar PS-35C X Husqvarna 236 X Solo 643IP, 20.3.2014 Japonci v této kategorii mají konstrukci srovnatelnou s konkurenční profi, nic se na nich nekazí a nerozbíjí, nemažou neustále furtšlap čerpadlem jako PS35, nepovoluje se řetěz který se v D-testu povoloval jak na PS32, tak na PS35 a pily vyhodnotili... celý příspěvek > |  | Dolmar PS-35C X Husqvarna 236 X Solo 643IP, 17.3.2014 Majitelé 420 se snaží dokázat nevím co. FO majitel 420, J.S. také tak. Já vám to neberu mějte si tabulkové přesvědčení a teoretickou představu, oblbovat ale můžete jiné. Naposledy, dal jsem sem test s přesnými hodnotami a časy řezu, vysvětlil jsem... celý příspěvek > |  | Dolmar PS-35C X Husqvarna 236 X Solo 643IP, 16.3.2014 Musím se opakovat nemáte pravdu, už jsem vám to jednou psal a jako příklad jsem uvedl do očí bijící nesrovnalost ve vašem tvrzení, máte pily se stejným výkonem a jiným obsahem např. 420SC a PS460 podle vaší teorie o výkonu by řezali stejně.... celý příspěvek > |  |
|  | Castor CP 510 (případně CP 522) zkušenosti, 14.3.2014 Ještě doplnění. Pokud bych volit itálii, pak nejlepší pilky od talošů má Active, kdyby byl v ČR lepší servis pak např. 39.39 nebo 62.62 jsou lepší mašiny než co nabízí Oleomac. |  | Castor CP 510 (případně CP 522) zkušenosti, 14.3.2014 Vzhled a provedení itálie, motor je ale Komatsu-Zenoah, při porovnání se Stigou zjistíte, že je část nabídky pil podezřele shodná, Stiga pro změnu nabízí i obšlehlé Solo pilky, takže Castor další kočkopes bez servisu, první závada bude pro pilu... celý příspěvek > |  | Husqvarna 550 xp, 12.3.2014 Klíče to jsou od Husqvarny, tak zajděte do prodejny Husqvarny a tam vám řeknou jaké to jsou a rouvnou si je koupíte. normální kombi klíč na svíčku + matky u lišty + imbus. |  | Hitachi CS51EAP - zkušenosti, 11.3.2014 Asi je to jak říkáte, profík tuto značku skrz servis preferovat nebude, ale hobík když si při nákupu vezme ze dva filtry do zásoby, prstýnek řetězky by měl pasovat z Husqvarny,.měla by pilka vydržet hezkých pár let (vnoučatům). "Zaostalé krámy... celý příspěvek > |  | Hitachi CS51EAP - zkušenosti, 11.3.2014 Zatímco Porsche, Lambo nebo Ferrari si kupují Řepkové, Marešové a jiní zazobanci, pilu si kupují lidé z druhého konce sociální úrovně a postavení ještě jsem neviděl milionáře, který by vydělával v lese jako dřevorubec , normální člověk si vše... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|